Floorwalking op de werkvloer

Persoonlijke begeleiding op de werkvloer voor een naadloze adoptie van de Microsoft 365 omgeving.

Zorg voor een duurzame transitie naar de nieuwe Microsoft 365 omgeving met Floorwalking.

Floorwalkers zijn de voelsprieten bij het doorvoeren van de Microsoft 365 adoptiestrategie doordat zij actief rondlopen op de werkvloer en direct vragen en problemen van eindgebruikers kunnen signaleren en oplossen. Dit bespaart niet alleen kostbare werktijd van uw medewerkers, maar ook van de IT-afdeling; zij hoeven zich niet bezig te houden met functionele gebruikersvragen.

Laagdrempelig trainen
met de eindgebruiker als middelpunt

Bij OfficeGrip begrijpen we dat een training of cursus vaak onpersoonlijk is. Tijdens trainingen is er vaak geen tijd om vragen te beantwoorden of daadwerkelijk de nieuwe werkwijze uit te proberen. De vragen en problemen ontstaan dan ook pas wanneer medewerkers zelf gaan werken binnen de nieuwe omgeving. Daarom begeeft de floorwalker zich tussen de eindgebruikers en ondersteunt deze direct ter plekke. Op deze manier is de verstoring van werktijd minimaal en wordt de effectiviteit niet aangetast.

Een nieuwe werkwijze aanleren

Kennis betekent nog geen kunde, dat begrijpen we maar al te goed. Een nieuwe werkwijze dient niet alleen goed aangeleerd, maar ook goed uitgevoerd te worden. Daarom assisteren onze Floorwalkers uw medewerkers niet alleen bij het leren werken met de verschillende applicaties binnen Microsoft 365, maar ook bij het aanleren van de nieuwe werkwijze binnen de digitale werkomgeving.

Problemen aanpakken

Iedereen heeft eigen wensen en behoeftes, en daarmee ook zijn eigen vragen. In plaats van zelf te zoeken naar antwoorden of zogeheten “shadow IT”-oplossingen, zorgt de floorwalker ervoor dat mensen zich gehoord voelen, direct het goede antwoord hebben en de juiste manier van werken adopteren. Zo optimaliseren we processen die bijdragen aan het werksucces en de veiligheid van uw bedrijf.

Training in Microsoft 365

Onze trainingen kunnen volledig worden afgestemd op de gehele Microsoft 365 suite. Hiermee helpen we uw team optimaal gebruik te maken van de krachtige tools en functies binnen Microsoft 365. Onze floorwalkers zorgen ervoor dat uw medewerkers de benodigde vaardigheden en kennis opdoen om succesvol te werken in hun dagelijkse werkzaamheden en het volledige potentieel van deze krachtige suite kunnen benutten.

Hoe zorg ik voor een succesvolle adoptie van Microsoft 365?

De voordelen van Floorwalking

In een snel veranderende technologische wereld is het essentieel om medewerkers de juiste tools en ondersteuning te bieden. Floorwalking biedt directe, persoonlijke IT-ondersteuning, waardoor vragen snel kunnen worden opgelost en de productiviteit en tevredenheid over de IT-omgeving zullen toenemen.

Klaar om uw team te ondersteunen bij een succesvolle transitie naar Microsoft 365?

Kevin-van-der-Vlist

Kevin denkt graag
met u mee.