Microsoft Teams telefonie

Breng al uw communicatie samen op één betrouwbaar platform met Microsoft Teams Telefonie, waar bellen, chatten, vergaderen en samenwerken naadloos worden geïntegreerd voor een efficiënte en gestroomlijnde werkervaring.

Verhoog het gebruiksgemak door vaste telefonie te integreren in één centrale applicatie

Microsoft Teams Telefonie is een moderne VoIP-oplossing die de volledige organisatie telefonisch bereikbaar maakt, ongeacht de locatie van de werknemers. Het integreert de telefonieomgeving in één centrale applicatie, wat het gebruiksgemak voor eindgebruikers verhoogt. Dankzij de naadloze integratie met andere Microsoft 365-tools kunnen werknemers eenvoudig samenwerken en communiceren, wat bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en flexibiliteit.

Altijd up-to-date

Microsoft Teams Telefonie is continu in ontwikkeling, waardoor bedrijven altijd profiteren van de nieuwste technologieën. De telefonieomgeving staat in de cloud, wat zorgt voor een up-to-date en betrouwbare omgeving met langdurige ondersteuning en gebruiksgemak.

Belangrijkste functionaliteiten

Microsoft Teams Telefonie & Odido

Voor een complete integratie van vaste en mobiele telefonie kan Microsoft Teams Telefonie worden gecombineerd met Odido. Dit centraliseert de volledige telefonie in één omgeving, waardoor gebruikers voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunnen bellen, zowel nationaal als internationaal. Deze combinatie biedt hoge redundantie, optimale gesprekskwaliteit en gegarandeerde beschikbaarheid.

De voordelen van een Microsoft Teams met een vaste telefonie integratie.

De voordelen van Microsoft Teams telefonie

Microsoft Teams Telefonie biedt een uitgebreide en moderne oplossing voor organisaties die hun telefonie- en communicatiebehoeften willen centraliseren en optimaliseren. 

Klaar om aan de slag te gaan met Microsoft Teams telefonie?

Bob-van-het-Hof

Bob denkt graag
met u mee.