Microsoft 365 Ready-to-Start

Microsoft 365 Ready-to-Start gebruikerstraining

Microsoft_365

Microsoft 365 Ready-to-Start gebruikerstraining

De Microsoft 365 Ready-to-Start training biedt een interactieve verkenningstocht door Microsoft SharePoint, Teams en OneDrive, met de nadruk op SharePoint. De deelnemers begrijpen na deze training waarom de keuze voor Microsoft 365 als cloud productiviteitsplatform is gemaakt en zien de voordelen van deze suite in hun dagelijkse werkzaamheden.

De training richt zich op het navigeren binnen Microsoft SharePoint, Teams en OneDrive, waarbij deelnemers de belangrijkste functies aangeleerd krijgen. Daarnaast leren ze krachtige tools te gebruiken voor diverse communicatievormen, zowel intern als extern. Aan het eind van deze training kennen de deelnemers de samenwerkingsvormen in Microsoft 365 en weten ze wanneer welke vorm in te zetten.

Key takeaways

Offerte aanvragen

Beoordelingen

“Een duidelijke en praktische training! Vooral de uitleg over SharePoint was voor ons zeer relevant en erg nuttig. Ik werk nu veel efficiënter met Microsoft 365!”

Jan de Vries

20-08-2024

“De training gaf ons eindelijk een duidelijk beeld van hoe SharePoint, Teams en OneDrive samenwerken. Onze medewerkers werkten daarna veel efficiënter.”

Lisa Jansen

06-05-2024

“Kevin heeft ons onwijs goed geholpen met daarbij een persoonlijke benadering die elk teamlid als zeer waardevol ervaren. Zeker aan te raden!”

Peter de Jong

27-03-2024