Data sim

Veilig online werken, waar u ook bent. Vanaf 12,50 per maand.

Overal beveiligd online werken, zonder concessies te doen aan snelheid of beveiliging

Wilt u ook buiten kantoor veilig kunnen internetten? Dan is onze data-sim oplossing de ideale keuze. Of u nu onderweg bent, in een café werkt, of op een andere externe locatie, met een data-sim kunt u altijd en overal veilig online werken. Deze oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die vaak buiten het kantoor werken, zonder concessies te doen aan de veiligheid van hun bedrijfsgegevens.

Beveiligde verbinding

Openbare wifi-netwerken kunnen een groot risico vormen voor de veiligheid van uw bedrijfsgegevens. Met onze data-sim oplossing bent u niet langer afhankelijk van deze onbetrouwbare netwerken. In plaats daarvan maakt u gebruik van een veilig beheerd wifi-netwerk dat u beschermt tegen ongewenste indringers en datalekken. Hierdoor kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw gevoelige informatie altijd goed beschermd is.

Flexibel en betrouwbaar

Onze data-sim biedt u de flexibiliteit om overal te werken, zonder gedoe. U kunt de simkaart eenvoudig in uw tablet of laptop plaatsen en direct verbinding maken met internet. Geen gedoe met hotspots of onbetrouwbare verbindingen – gewoon een stabiele en snelle internetverbinding, waar u ook bent.

Optimale snelheid en dekking

Onze simkaarten maken gebruik van geavanceerde mobiele netwerken die zorgen voor een snelle en betrouwbare internetverbinding, zelfs in gebieden met beperkte wifi-toegang. Dit maakt onze data-sim ideaal voor professionals die onderweg zijn en altijd verbonden moeten blijven.

Kostenefficiëntie

Met onze data-sim bespaart u op dure mobiele data-abonnementen en vermijdt u het zoeken naar onbetrouwbare wifi-netwerken. Daarnaast is het beheer eenvoudig en aan te passen aan uw specifieke behoeften, wat zorgt voor een efficiëntere inzet van middelen binnen uw organisatie.

De voordelen van een Microsoft Teams met een vaste telefonie integratie.

De voordelen van Data sim

Door te kiezen voor onze Data-sim, beschermt u uw bedrijfsgegevens tegen risico’s van openbare netwerken en geniet u van een stabiele verbinding waar u ook bent. Het is een kosteneffectieve manier om altijd en overal efficiënt te kunnen werken.

Klaar om aan de slag te gaan met een Data sim?

Jacintha denkt graag
met u mee.