Wij zijn OfficeGrip

Al 20 jaar dé full service IT partner van het MKB.

Bij OfficeGrip zijn we ervan overtuigd dat technologie de drijvende kracht is achter de transformatie en groei van organisaties.

Onze aanpak

Bij OfficeGrip begrijpen we dat technologie pas echt waarde toevoegt wanneer het op de juiste manier wordt ingezet. Daarom hanteren we een aanpak die draait om de kracht van de Microsoft Cloud en het centraal stellen van de eindgebruiker. 

Onze werkwijze begint met een grondige analyse van uw bedrijfsbehoeften en uitdagingen. Vervolgens ontwerpen we oplossingen die niet alleen veilig, productief en kostenefficiënt zijn, maar ook naadloos aansluiten bij uw dagelijkse werkzaamheden

Onze experts houden voortdurend de nieuwste Microsoft-technologieën in de gaten, zodat we altijd een stap vooruit zijn en u kunt profiteren van de meest innovatieve oplossingen. We geloven sterk in adoptie en verandermanagement, en werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat technologische veranderingen soepel verlopen. Van de implementatie tot en met de nazorg, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers optimaal gebruik maken van de nieuwe tools en dat de overgang naar de Microsoft Cloud zo efficiënt mogelijk is.

 

Over ons

OfficeGrip is dé specialist in het creëren van de ultieme werkplek met behulp van Microsoft-technologieën. Ons doel is om organisaties te helpen hun volledige potentieel te benutten door middel van veilige, productieve en kostenefficiënte oplossingen. Ons team van gepassioneerde experts werkt dagelijks aan het ontwikkelen en implementeren van Cloud oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

We zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot succes ligt in het centraal stellen van de eindgebruiker. Daarom hechten we veel waarde aan adoptie en verandermanagement, zodat technologische innovaties niet alleen worden doorgevoerd, maar ook daadwerkelijk worden omarmd door uw medewerkers. Door nauw samen te werken met onze klanten, zorgen we voor een soepele integratie van de nieuwste Microsoft-technologieën en dragen we bij aan het succes van uw organisatie. Bij OfficeGrip draait alles om het creëren van een werkplek waar technologie en mensen samenkomen voor maximale impact.

Ook werken bij OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn we op zoek naar nieuwe talenten! Bekijk hier onze uitgelichte vacatures of neem direct contact met ons op.

Adoption & Change