Microsoft Teams voor uw organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Teams en hoe het uw organisatie kan helpen? Bekijk dan onze Microsoft Teams pagina of neem contact met ons op.

Bellen via Microsoft Teams

Met Microsoft Teams is het mogelijk om interne en externe nummers te bellen. Dit zorgt ervoor dat alle communicatie via het Teams platform verloopt. Het is mogelijk om te videobellen of alleen via audio te bellen. Bellen via Teams kan via de mobiele app of de desktop app. Zo blijf je altijd en overal verbonden met klanten of collega’s.

Videobellen met teams

Binnen Microsoft Teams is het mogelijk om te videobellen. Dit maakt een vergadering via Teams een stuk persoonlijker. Videobellen met Teams is een functie die standaard aanwezig is binnen Teams. Een videovergadering kan worden ingepland via een Outlook uitnodiging of kan direct via de chat functie worden gestart. Voor meer informatie over hoe u moet videobellen kunt u terecht op onze “hoe werkt teams videobellen” pagina.

Hoe kunt u iemand bellen via teams

Een interne collega bellen.

Een collega bellen via Microsoft Teams kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier om intern een collega te bellen is vanuit de chat functie.

  1. Typ in de zoekbalk de naam van uw collega.
  2. Klik deze collega aan via de zoekfunctie.
  3. Klik op het icoontje met de camera om te videobellen of op de telefoon om alleen via audio te bellen.
Bellen via Teams en videobellen via Teams

Een extern persoon bellen via Teams telefonie

Voor het bellen via Teams naar een extern telefoonnummer is de telefonie integratie nodig. Deze integratie kan via Microsoft of via T-Mobile lopen. Het verschil tussen deze 2 aanbieders lichten wij kort toe.  

1. Bellen via de Microsoft telefonie integratie

Met het abonnement van Microsoft is het mogelijk om externe klanten te bereiken in de Teams omgeving. Door te kiezen voor de Microsoft telefonie integratie wordt de complete telefoniecentrale in Teams gezet. Klanten die bellen op uw vaste nummer komen zo bij het juiste team terecht. Een aantal van de voordelen van de Microsoft telefonie integratie zijn:

  1. Huntgroepen – Laat oproepen binnenkomen bij meerdere personen of afdelingen.
  2. Wachtrijen – Zet oproepen automatisch in de wacht als alle lijnen bezet zijn.
  3. Teams integratie – Collega’s kunnen zien dat u bezet bent en kunnen de oproep opnemen. 


Voor alle voordelen kunt u kijken bij onze Microsoft Teams telefonie pagina.

2. Bellen via de T-Mobile integratie

Met de T-Mobile integratie wordt het mogelijk om de mobiele telefoonnummers te koppelen met Microsoft Teams. Dit zorgt ervoor dat een persoon maar een nummer heeft voor alle communicatie binnen Teams. Zo kan een oproep worden beantwoord vanuit de telefoon of via de Teams app op de computer. T-Mobile biedt onbeperkt bellen aan binnen Nederland en Europa met het best geteste netwerk van Nederland. De bereikbaarheid wordt met de T-Mobile integratie verhoogd door mobiel ook volledig mee te integreren.

Voor alle voordelen kunt u kijken bij onze Microsoft Teams T-Mobile pagina.

Meer weten over Microsoft Teams

Wilt u meer weten over Microsoft Teams? Kijk dan op onze wat is Microsoft Teams pagina. Hier bespreken wij de mogelijkheden van Microsoft Teams op het gebied van chatten, vergaderen, bellen en samenwerken.