Bescherm uw zaken

Beveilig uw organisatie in de hedendaagse technologische omgeving

Organisaties van verschillende groottes moeten stappen ondernemen om zichzelf te beschermen tegen hedendaagse aanvallen. Geen enkele organisatie kan er meer vanuit gaan dat hun servers en apparten inherent veilig zijn. Bedreigingen kunnen overal vandaan komen.

Kennis is macht

De hedendaagse arbeidskrachten zijn altijd verbonden of ze nu onderweg zijn of op kantoor. Maar al die digitale verbondenheid heeft een prijs. De cloud geeft medewerkers in alle branches toegang via al hun mobiele apparaten. In de loop van de tijd zijn ze telkens meer gewend geraakt aan het delen van bestanden met collega’s, het delen van databases met zakelijke partners en het inloggen op werk servers op publieke plekken.

Deze acties creëren een risico. Omdat comfortniveau’s omhoog gaan, vinden mensen veiligheid vaak vanzelfsprekend. En alhoewel hoge veiligheidseisen zijn ingebouwd in cloud diensten zijn werknemers nog steeds verantwoordelijk voor het beheer van hun apparaten en wachtwoorden om zo hun organisatie te beschermen.

Door middel van de opleiding van gebruikers en beleidsregels voor aanvaardbaar gebruik kan uw bedrijf risico’s reduceren. Door werknemers te wijzen op hun verantwoordelijkheden op het gebied van zakelijke en klanten data. Waterdichte beveiliging is een zakelijke prioriteit, er alles aan doen binnen uw macht om inbraken te voorkomen, zelfs tijdens het delen van documenten is bedrijfskritisch.

Er schuilt dreiging om elke hoek.

Cyber-aanvallen zijn een groeiende bedreiging voor organisaties over de hele wereld. Het merendeel van deze aanvallen resulteert in een merkbaar datalek. Het is gemakkelijk om er van uit te gaan dat uw bedrijf te klein is om de aandacht te vangen van cybercriminelen, terwijl organisaties van allerlei groottes doelwit kunnen zijn. Wanneer je bedrijfssystemen ten prooi vallen aan malware, virussen of een hacking aanval staat er meer op het spel dan alleen de reputatie van uw bedrijf.

Wanneer betalingsinformatie van klanten of bedrijfsgevoelige informatie opgeslagen is op je website, worden deze klanten misschien gedwongen om om te gaan met gestolen financiële informatie of identiteitsroof. Getroffen klanten komen waarschijnlijk niet terug en lokale datalek wetten kunnen er toe leiden dat u duizenden euro’s moet uitgeven aan het op de hoogte stellen van de gebruikers.

Een datalek kan extreem kostbaar zijn. Zelfs wanneer men dit allemaal in ogenschouw neemt zijn er nog organisaties die niet up-to-date blijven met de beschermingen die ze nodig hebben. Met zoveel beschikbare tools die kunnen helpen met data encryptie en firewall bescherming kan uw organisatie een kostbaar datalek voorkomen binnen enkele minuten.

Creër een gelijk speelveld

In het verleden was het een op zakelijk gegronde noodzaak om een volledig IT team in te huren om servers op te zetten en elke computer beveiligd en up-to-date te houden. Cloud technologie heeft deze behoefte zowat compleet geëlimineerd en geeft organisaties van elke grootte een uitgebreidere keuze hoe ze grootschalige toepassingen met de modernste beveiliging benaderen.

Als cloud service provider kan OfficeGrip de beste beveiligings-specialisten in dienst nemen om zo over meerder accounts te waken, terwijl een kleine startup met nog maar een paar medewerkers dit vaak niet kan. Dit kan dus resulteren in het feit dat kleine ondernemingen een betere beveiliging hebben terwijl grotere ondernemingen het in-house proberen te houden. Ook biedt de cloud aan organisaties een grotere flexibiliteit om nieuwe diensten aan te bieden of bestaande oplossingen uit te breiden wanneer men dit wilt doen zonder extra apparatuur aante schaffen of te installeren.