Microsoft Defender for Business

Geavanceerde beveiliging voor het MKB

Met Microsoft Defender for Business wordt er geavanceerde beveiliging toegepast op de gehele ICT-omgeving. Bescherm bedrijfsgegevens met de hoogste beveiligingsstandaarden. 

Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business helpt MKB -organisaties om de complete ICT-omgeving te beveiligen. Met geavanceerde beveiligingstechnieken worden organisaties optimaal beschermd tegen cyberbedreigingen.

Realtime advies

Microsoft Defender for Business controleert proactief de ICT-omgeving

Voor MKB-organisaties kan het lastig zijn om alle beveiligingsrisico’s in kaart te brengen. Microsoft Defender for Business kijkt naar de complete ICT-omgeving en geeft passend advies om beveiligingsrisico’s op te lossen. Deze beveiligingsrisico’s worden op basis van prioriteit weergegeven, zodat de belangrijkste risico’s als eerst worden aangepakt. Organisaties krijgen advies over hoe deze beveiligingsproblemen kunnen worden opgelost.

Defender for Business bescherming
Defender for Business beveiliging

Minimale risico's

Defender for Business verkleint de beveiligingsrisico's

Microsoft Defender for Business maakt het mogelijk om beveiligingsrisico’s te verkleinen. Dit wordt gedaan door processen uit te schakelen die een potentieel risico kunnen vormen. Veel van deze processen zijn voor de gemiddelde eindgebruiker niet nodig. Gebruikers die deze wel nodig hebben kunnen speciale toegang krijgen op basis van rechten. Dit verkleint de beveiligingsrisico’s enorm en houdt belangrijke functionaliteiten toch beschikbaar voor gebruikers die deze nodig hebben.

Bescherming bij bedreigingen

Microsoft Defender for Business blokkeert inkomende bedreigingen

MKB-organisaties krijgen steeds vaker te maken met cyberaanvallen. Microsoft Defender for Business blokkeert bedreigingen op voorhand en beperkt de impact op de organisatie. Dit wordt gedaan met een kunstmatige intelligentie en cloud-geleverde bescherming. Op deze manier krijgen cybercriminelen geen toegang tot bedrijfsgegevens. Werknemers kunnen verder blijven werken zonder enige hinder te ondervinden.

Microsoft Defender for Business beveiliging
Microsoft Defender for Business security

Automatische reactie

Defender for Business reageert automatisch op bedreigingen

Bij sommige bedreigingen moet er direct actie worden ondernomen om de impact te beperken. Daarom onderneemt Defender for Business direct actie bij verdacht gedrag. Dit is compleet geautomatiseerd, waardoor potentiële schade tot een minimum wordt beperkt. IT-beheerders worden direct op de hoogte gesteld en kunnen verder onderzoek doen naar de bron van deze dreiging.

De voordelen van Defender for Business

Microsoft Defender beschermt MKB-organisaties tegen cybercriminelen. Met uitgebreide mogelijkheden wordt het mogelijk om aanvallen te voorkomen en de impact zo veel mogelijk te minimaliseren.

Defender for Business 1

Risico inschatting

De complete omgeving wordt geanalyseerd en risico's worden op basis van prioriteit weergegeven.

Defender for Business 2

Kwetsbaarheden voorkomen

Het aanvalsoppervlak wordt verkleind, waardoor cybercriminelen minder toegangspunten hebben.

Defender for Business 3

Aanvallen vooraf blokkeren

Cyberaanvallen die plaats vinden binnen de organisatie worden op voorhand geblokkeerd.

Defender for Business 4

Continue monitoring

Defender for Business monitort continu de omgeving. Bedreigingen die worden gevonden worden direct aangepakt.

Defender for Business 5

Automatische reactie

Dreigingen moeten direct worden opgepakt. Daarom reageert Defender for Business automatisch op cyberaanvallen.

Complete bescherming

Microsoft Defender for Business biedt complete bescherming

Organisaties krijgen steeds vaker te maken met cybercriminaliteit. Met Microsoft Defender for Business wordt de complete organisatie beschermd. Risico’s binnen de organisatie worden zichtbaar, aanvallen worden voorkomen en er kan automatisch een reactie plaatsvinden. Bij cyberaanvallen is er geen tijd te verliezen. Daarom onderneemt Microsoft Defender for Business direct actie bij binnenkomende bedreigingen.

Eindgebruikers Autopilot

Persoonlijk advies nodig?

Benieuwd of Microsoft Defender for Business geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan contact met een van onze experts op en dan bekijken we samen de huidige IT-omgeving.
  Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

  Veelgestelde vragen

  Microsoft Defender for Business helpt organisaties om bescherming te bieden tegen cyberaanvallen. Wij beantwoorden daarom hier een aantal vragen met betrekking tot Defender for Business.

  Wat is Microsoft Defender for Business?

  Microsoft Defender for Business helpt organisaties gebruik te maken van de nieuwste beveiligingstechnieken. Cyberaanvallen worden namelijk steeds geavanceerder, waardoor de beveiligingsrisico’s voor organisatie toenemen. Met Defender for Business krijgen MKB-organisaties alle middelen die zij nodig hebben om bescherming te bieden. Zo zijn er verschillende preventie mogelijkheden en kan er in het geval van een bedreiging direct worden gereageerd.

  Wat is het verschil tussen Defender for Business & Defender for Endpoint?

  In de basis maken beide mogelijkheden gebruik van dezelfde technologieën. Dit betekent dat kleinere organisaties dezelfde beveiligingsmogelijkheden krijgen als de top 500-bedrijven. Het verschil tussen Defender for Business en Defender for Endpoint zit hem in de toegankelijkheid van de oplossing. Microsoft Defender for Business is specifiek ingericht voor organisaties tot 300 werknemers. Dit betekent dat functionaliteiten beter aansluiten bij kleinere organisaties. In de basis komen veel functionaliteiten overeen, maar deze zijn beter vormgegeven voor organisaties tot 300 werknemers.

  Waarom gebruik maken van Defender for Business?

  Met Microsoft Defender for Business krijgen MKB-organisaties de mogelijkheid om zich te weren tegen cybercriminaliteit. Cyberaanvallen worden voorkomen en direct aangepakt. Dit zorgt ervoor dat organisaties altijd door kunnen blijven werken en gegevens veilig blijven bewaard. Door de toename van cybercriminaliteit is security voor organisaties een belangrijk onderdeel van een moderne ICT-omgeving.

  Waarom is Microsoft Defender for Business veilig?

  Microsoft Defender for Business maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en een zelflerend netwerk worden risico’s snel opgemerkt. Met cloud-gebaseerde beveiliging is het netwerk continu aan het leren, waardoor bedreigingen vroegtijdig worden ontdekt en aangepakt.

  Download het gratis eBook:

  Zero Trust: Een nieuw beveiligingstijdperk

   Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.