CaseWare on Intune

CaseWare in een cloudomgeving

Met Microsoft Intune is het mogelijk om CaseWare vanuit een cloudomgeving te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat CaseWare altijd up-to-date is voor uw organisatie.

CaseWare on Intune

Microsoft Intune

CaseWare gebruiken vanuit de cloud

Met onze speciale CaseWare on Intune implementatie maken wij CaseWare beschikbaar vanuit de cloud. Dit betekent dat de lokale servers niet meer noodzakelijk zijn voor het gebruik van CaseWare! Microsoft Intune maakt deze omgeving direct beschikbaar op alle apparaten binnen uw organisatie.

CaseWare cloud
ICT accountancy Microsoft 365

CaseWare op Intune

Altijd een up-to-date omgeving

Onze CaseWare on Intune oplossing zorgt ervoor dat werknemers snel en gemakkelijk gebruik maken van de laatste CaseWare versie. Werknemers kunnen direct aan de slag en beschikken over alle gegevens die zij nodig hebben. CaseWare on Intune verbetert de snelheid en houdt de applicatie up-to-date.

Compleet vanuit de cloud

Lokale installatie op apparaten

CaseWare on Intune maakt het mogelijk om lokaal CaseWare beschikbaar te stellen. Dit betekent dat virtuele desktop omgevingen verleden tijd zijn. De CaseWare omgeving is direct bereikbaar vanaf de apparaten binnen uw organisatie. Dit verhoogt de snelheid, versimpelt de IT-infrastructuur en maakt de omgeving vanaf elke locatie toegankelijk. CaseWare on Intune maakt updaten naar een nieuwe versie gemakkelijker, waardoor werknemers altijd vanuit een up-to-date omgeving werken.

ICT voor de accountancy

Direct beschikbaar

Op elk apparaat direct beschikbaar vanuit de cloud

Met CaseWare on Intune wordt direct de laatste versie van CaseWare geïnstalleerd op apparaten binnen de organisatie. Dit betekent dat werknemers direct toegang hebben tot de omgeving vanaf hun apparaat. Dit betekent dat werknemers niet hoeven te wisselen tussen omgevingen, maar direct aan de slag kunnen vanuit hun vertrouwde omgeving.

CaseWare on Intune installatie

Automatische installatie

CaseWare wordt automatisch gebruiksklaar gemaakt voor uw werknemers. Dit gebeurt door de automatische installatie vanuit de cloud, waardoor werknemers altijd toegang hebben tot gegevens.

CaseWare up-to-date

Up-to-date omgeving

Een up-to-date werkomgeving is enorm belangrijk. Door onze CaseWare on Intune implementatie hebben werknemers snel en gemakkelijk toegang tot de nieuwste CaseWare omgeving.

CaseWare in de cloud

Veilige opslag in de cloud

Werk veiliger door compleet vanuit de cloud te werken. Apparaten worden optimaal beveiligd, waardoor gegevens op een veilige manier worden opgeslagen. Zo worden gevoelige gegevens binnen uw organisatie optimaal beschermd.

Omgeving op maat

Onze oplossing voor de accountancy

Bij OfficeGrip zijn wij trots op de omgevingen die wij creëren voor onze partners. Wij besteden uiterst veel aandacht aan de veiligheid van de omgeving en verhogen tegelijkertijd de productiviteit van werknemers. In ons eBook kunt u meer informatie vinden over onze moderne werkplek voor de accountancy.

Moderne werkplek accountancy eBook
Microsoft 365 accountancy

OfficeGrip

ICT-partner voor de accountancy

Wij begrijpen hoe belangrijk een veilige ICT-omgeving is voor de accountancy. Daarom besteden wij enorm veel aandacht aan het beveiligen van alle gegevens in onze moderne werkplekken. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw omgeving veilig te beheren.

Contact

Benieuwd of wij uw organisatie kunnen helpen?

Bent u op zoek naar een ICT-expert voor de accountancy? Dan bent u bij OfficeGrip aan het juiste adres! Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Een van onze experts neemt dan zo snel mogelijk contact met u op!

Gratis download

Moderne werkplek voor de accountancy

Moderne werkplek accountancy eBook

Wij sturen het eBook direct naar uw e-mailadres toe!

Gratis download

Moderne werkplek voor de accountancy

Moderne werkplek accountancy eBook

Wij sturen het eBook direct naar uw e-mailadres toe!