Cloud Based File Sharing

Laat teams slimmer en productiever samenwerken aan data in SharePoint, Teams en OneDrive met de inrichting van het Cloud Based File Sharing framework.

Eenvoudig informatie delen en moeiteloos samenwerken, intern en extern

Samenwerken is belangrijker dan ooit. We verwerken samen steeds meer informatie en hebben meer (online) vergaderingen, plaats- en tijdonafhankelijk. De beschikbaarheid van de meest actuele informatie en documenten is daardoor van essentieel belang. Toch staat informatie vaak nog verspreid over verschillende locaties en is er geen duidelijk beleid over bestandsopslag en productief samenwerken in verschillende applicaties. OfficeGrip voorziet in deze uitdaging met het Cloud Based File Sharing Framework.

Productiever en veilig werken lorem ipsum

Laat teams bestanden beheren en delen op zowel interne als externe Teams- en afdelingssites. Inrichting SharePoint sitestructuur en Teams omgeving. Op basis van van role based access control wordt er een rechtenstructuur opgesteld Tekst over Metadatastructuur?

Overal toegang SharePoint en Teams beleid

Op basis van processen en scenario’s per afdeling. Op basis van processen en scenario’s per afdeling.Op basis van processen en scenario’s per afdeling. Op basis van processen en scenario’s per afdeling. Op basis van processen en scenario’s per afdeling. Op basis van processen en scenario’s per afdeling. Op basis van processen en scenario’s per afdeling.

Transformeer bedrijfsprocessen en verhoog productiviteit

Repetitieve taken of processen kunnen met formulieren, (approval) workflows, PowerBI en automatisering worden geëlimineerd. Zet slimme add-ons in voor o.a. contract management, wie-is-wie, verjaardagen en andere site templates.
Cloud Based File Sharing

Adoption Program upsell tekst

De overstap naar Microsoft 365 omvat meer dan alleen een nieuw systeem. Een nieuwe werkomgeving staat of valt met hoe gebruikers. Lorem ipsum

Wilt u weten hoe Cloud Based File Sharing in de praktijk voor uw organisatie kan werken?

De voordelen van Cloud Based File Sharing

Op basis van Microsoft 365 OneDrive, SharePoint en Teams krijgen organisaties toegang tot een krachtig document management-systeem en samen-werkingsplatform in de Cloud.

Klaar om aan de slag te gaan

met het stroomlijnen van uw data?

Esther denkt graag
met je mee.