Een terugblik op het event

Redefine the way you work with Copilot for Microsoft 365

Op 15 maart hebben OfficeGrip en Microsoft hun krachten gebundeld voor het “Redefine the Way you Work with Copilot for Microsoft 365”-evenement. Tijdens dit evenement hebben we gedetailleerd besproken hoe Microsoft Copilot de manier waarop we werken gaat veranderen en onze productiviteit aanzienlijk kan verbeteren. Met boeiende presentaties en praktijkvoorbeelden hebben we onze visie gedeeld over de toekomst van werk en de rol die Copilot daarin zal spelen.

Logo-OfficeGrip

Kenny Schoute (CEO)

13:30 - 13:45

Keynote

Op het prachtige kantoor van Microsoft kwamen diverse professionals samen om de kracht van Copilot te ontdekken. De sfeer was opgewonden toen Kenny Schoute, CEO van OfficeGrip, het startschot gaf voor een inspirerende sessie.

Kenny schetste een hoopvol perspectief op de impact die Copilot kan hebben op diverse bedrijfssectoren. Zijn presentatie zorgde voor een verfrissende start van het programma en zette de toon voor verdere discussies en presentaties later op de dag.

officegrip-copilot-keynote

Glenn Habes (Channel Sales Manager)

microsoft-logo

13:45 - 14:15

Introductie Copilot 'The AI-Powered Organization'

Vervolgens stapte Glenn Habes, Channel Sales Manager bij Microsoft, het podium op om Copilot te introduceren als ‘The AI-Powered Organization’. Hij toonde hoe Copilot kunstmatige intelligentie inzet om organisaties slimmer te laten werken, zonder dat ze harder hoeven te zwoegen. Tijdens zijn presentatie werden de voordelen benoemd van het belang om traditionele werkmethoden los te laten en juist de voordelen van AI-gestuurde automatisering te omarmen.

Logo-OfficeGrip

Kevin van der Vlist (Adoption & Change Consultant)

14:15 - 14:45

Copilot in de praktijk - Hoe verandert het ons werk?

Daarna nam Kevin van der Vlist, Adoption Consultant bij OfficeGrip, het publiek mee op een boeiende reis door “Copilot in de praktijk – Hoe verandert het ons werk?”. Met concrete voorbeelden binnen de verschillende applicaties en boeiende casestudy’s liet Kevin zien hoe Copilot de dagelijkse werkzaamheden transformeert. Door te laten zien hoe Copilot workflows stroomlijnt en repetitieve taken automatiseert, liet Kevin de ware impact zien van deze innovatieve technologie op organisaties die gebruik maken van Microsoft 365.

officegrip-copilot-verandering
officegrip-copilot-security
Logo-OfficeGrip

Berry Heiblom (Head Technology) en
Avista Shagani (Cloud Security Engineer)

15:15 - 16:45

Het belang van Security & Data Governance in de wereld van AI

Na een korte pauze stapten Berry Heiblom, Head Technology, en Avista Shegani, Cloud Security Engineer, het podium op om inzichten te delen over het belang van het beschermen van gevoelige informatie in het tijdperk van AI. Ze benadrukten de noodzaak van strikte naleving van beveiligingsnormen bij het implementeren van AI-gedreven tools.

Zij boden een verhelderend perspectief op de complexe relatie tussen AI, beveiliging en gegevensbescherming. Dit zorgde ervoor dat het publiek de urgentie van het waarborgen van de veiligheid van gevoelige informatie volledig begreep en hen inspireerden om proactieve maatregelen te nemen om zichzelf te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Logo-OfficeGrip

Stephan de Jong (Manager Business Development)

15:45 - 16:15

Stappenplan voor het succesvol implementeren van Copilot

Hierna werd het tijd om dieper in te gaan op de praktische aspecten van het implementeren van Copilot. Stephan de Jong, Manager Business Development bij OfficeGrip, stond klaar om een gedetailleerd stappenplan te presenteren voor een succesvolle implementatie van deze revolutionaire technologie. Met een schat aan ervaring leidde Stephan het publiek door elke fase van het implementatieproces, vanaf de eerste beoordeling tot doorlopende ondersteuning.

officegrip-copilot-implementatie
officegrip-copilot-netwerkborrel

Interactieve afsluiting

16:15 - 17:30

Q&A en netwerkborrel

Het formele gedeelte van het evenement werd afgesloten met een boeiende Q&A, waarbij deelnemers dieper konden ingaan op specifieke aspecten van de implementatie en integratie van Copilot. Toen alle vragen waren behandeld konden deelnemers ontspannen tijdens een informele netwerkborrel. Gesprekken vloeiden, ideeën bloeiden op en de belofte van een efficiëntere, productievere toekomst leek dichterbij dan ooit tevoren.

Wie zien u graag op het volgende event!

Kortom, het “Redefine the Way you Work with Copilot for Microsoft 365”-evenement was niet alleen een kennismaking  met deze baanbrekende technologie. Het was een bron van inspiratie voor innovatie en een bewijs van de transformerende kracht van samenwerking. Microsoft Copilot staat klaar om de manier waarop we werken te herdefiniëren, waardoor organisaties hun koers kunnen zetten naar een helderdere, productievere toekomst!

Copilot

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!