OfficeGrip_logo

Copilot for Microsoft 365

Vergroot de creativiteit en productiviteit in uw organisatie
met Copilot in Microsoft 365.

Neem repetitieve taken weg en creëer meer tijd voor taken
waar uw medewerkers écht waarde toevoegen

Microsoft Copilot for Microsoft 365 combineert de kracht van grote taalmodellen (LLM’s) met de gegevens van je organisatie om woorden om te zetten in één van de krachtigste productiviteitstools ter wereld. Gebruik Copilot in Microsoft 365 applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams of Microsoft Copilot Chat. Microsoft 365 Copilot biedt realtime intelligente hulp, zodat medewerkers hun creativiteit, productiviteit en vaardigheden kunnen verbeteren.

Vergroot creativiteit en productiviteit in uw organisatie

Copilot for Microsoft 365 helpt uw medewerkers met het schrijven van teksten, het vinden van belangrijke data, het organiseren van productieve meetings en meer. Dit resulteert niet alleen in snelheid, maar ook verbeterde output met minder inspanning.

Copilot is volledig geïntegreerd binnen uw Microsoft 365 omgeving waardoor uw bedrijfsinformatie niet in alternatieve cloud gebaseerde AI-tools terecht komt.

Bereidt uw organisatie voor op een succesvolle implementatie

Het in gebruik nemen en omarmen van Copilot for Microsoft 365 roept voor organisaties veel vragen op. Hoe ga ik met de privacy en veiligheid van mijn bedrijfsgegevens om? Hoe zorg ik ervoor dat het integreert binnen mijn bestaande systemen en werkprocessen? Valt de investering te rechtvaardigen en hoe haal ik daar het meeste rendement uit? OfficeGrip helpt organisaties met het beantwoorden van deze vragen en Copilot succesvol in gebruik te nemen.

Benut het volledige potentieel met optimale gebruikers adoptie

De implementatie van Copilot for Microsoft 365 is zowel een technologische als culturele sprong richting de toekomst. Het is een geheel nieuwe manier van werken, denken en leren, waarbij zowel de techniek als de bedrijfscultuur een belangrijke rol spelen. Met behulp van Ready-to-Start trainingen en op scenario’s gebaseerde trainingen wordt Copilot geadopteerd in de werkprocessen van de verschillende afdelingen.

Een terugblik op het
'Redefine the Way you Work with Copilot for Microsoft 365' event

De voordelen van Copilot for Microsoft 365

Copilot is uw digitale assistent die helpt resultaten te bereiken als nooit tevoren door gebruik te maken van de kracht van AI. Het helpt medewerkers met het schrijven van teksten, het vinden van belangrijke data, het organiseren van productieve meetings en meer.

Waarmee kunnen
we jou helpen?

Bob denkt graag met je mee.