Microsoft Teams voor uw organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Teams en hoe het uw organisatie kan helpen? Bekijk dan onze Microsoft Teams pagina of neem contact met ons op.

De Microsoft Teams vergadering functie

Vergaderen via Microsoft Teams is een van de belangrijke functies. Door gebruik te maken van de vergader functie kan er altijd en overal worden deelgenomen aan vergaderingen. Ideaal voor mensen die regelmatig op verschillende locaties werken. Binnen een vergadering is het mogelijk om via video of alleen audio te communiceren.

Hoe werkt een Microsoft Teams vergadering

Binnen Microsoft Teams is het mogelijk om met elkaar te vergaderen door middel van video of alleen audio. Het aanmaken van een Teams vergadering kan via een link, agenda, kanaal of chatgesprek. Het delen van een link kan handig zijn bij grote groepen mensen die mogen aansluiten. Een Teams meeting kan tot wel 300 mensen bevatten. Wilt u alleen een aantal collega’s in een vergadering hebben, dan kunt u gebruik maken van de agenda. Door een Teams vergadering toe te voegen hebben uw collega’s direct toegang tot de virtuele ruimte.

Vergaderen met video en een scherm delen

Een vergadering via video maakt een meeting net wat persoonlijker. Zo zijn de gezichtsuitdrukkingen zichtbaar en helpt het meer verbonden te zijn met uw collega’s. Het is mogelijk binnen Microsoft Teams om uw scherm te delen. Dit helpt om beter samen te kunnen werken of een presentatie te geven. Zo heeft iedereen hetzelfde scherm voor zich en kan er live feedback worden gegeven. Verder biedt Microsoft Teams de volgende functies voor vergaderingen:

  • Het opnemen van vergaderingen
  • Het chatten tijdens een vergadering
  • Live ondertiteling
  • Een aangepaste achtergrond, zodat niemand uw privé ruimte ziet
  • Hand opsteken, zodat iedereen aan de beurt komt
  • Deelnemerslijsten

De Microsoft Teams app

Microsoft teams scherm delen tijdens een vergadering
Met de Microsoft Teams app blijft u verbonden en kunt u deelnemen aan vergaderingen. Bent u vaak in de auto onderweg, dan kan er via de app worden deelgenomen aan een vergadering. Zo bent u er zeker van dat u nooit meer een vergadering hoeft te missen.

Meer weten over Microsoft Teams

Wilt u meer weten over Microsoft Teams? Kijk dan op onze wat is Microsoft Teams pagina. Hier bespreken wij de mogelijkheden van Microsoft Teams op het gebied van chatten, vergaderen, bellen en samenwerken.