Een digitale werkplek voor consultancy

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de consultancysector met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

Met een moderne werkplek hebben werknemers vanaf elke locatie toegang tot belangrijke gegevens. Binnen de consultancybranche is het belangrijk om vanaf verschillende plekken te kunnen werken. Dankzij een moderne werkplek heeft elke betrokkene direct toegang tot de meest actuele informatie. Dit maakt het makkelijker om bij opdrachtgevers effectief aan de slag te gaan.

Creëer de gelegenheid voor werknemers om effectief gezamenlijk te werken binnen één digitale omgeving. Met de moderne werkplek wordt samenwerking optimaal bevorderd en beschikken alle teamleden direct over toegang tot dezelfde omgeving.

Consultancy ICT oplossingen
Consultant ICT oplossing

Eén centrale opslagplek voor al uw gegevens

Het is belangrijk dat gegevens veilig opgeslagen worden. In veel gevallen zijn gegevens verspreid over diverse apparaten of traditionele fileservers, wat het risico op dataverlies met zich meebrengt. Uiteraard willen organisaties deze situatie vermijden.

Met behulp van SharePoint kun je een veilige omgeving creëren om al je projecten op te slaan. Dit platform ervoor dat alle deelnemers directe toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het biedt een veilige omgeving met diverse back-up mogelijkheden, waardoor gegevens optimaal worden beschermd. Daardoor is SharePoint een uitstekend platform voor het opslaan van privacygevoelige informatie.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Een moderne werkplek biedt een uiterst veilige werkomgeving. De toegang tot gegevens wordt op basis van rechten toegekend, waardoor het ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Dankzij uitgebreide beveiligingsmaatregelen worden de gegevens op een optimale wijze beschermd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

Veiligheid

Veilig toegang verkrijgen

Binnen de consultancysector is het belangrijk om op een veilige manier toegang te hebben tot gegevens. Een Microsoft 365 omgeving kan naar wens worden richten, waardoor gemakkelijk een veilige plek gecreëerd kan worden om gegevens in op te slaan en te delen met collega’s.

Microsoft 365 Accountancy
Adoptie Communicatie & media

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip zetten we ons in om medewerkers het maximale uit de nieuwe omgeving te laten halen, wat sterk bijdraagt aan het stimuleren van hun creativiteit.

Samenwerken

Werk samen met klanten

Dankzij de moderne werkplek hebben klanten moeiteloos toegang tot hun projecten. Hierdoor wordt het delen van projecten met klanten een stuk eenvoudiger. Op deze manier krijgen klanten inzicht in de voortgang en kunnen ze direct feedback geven.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Accountancy IT Training

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT-Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software- en hardware oplossingen. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 hebben organisaties toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in één systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen. 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!