Dynamics 365

Een modern ERP- & CRM-systeem

Eén centrale omgeving

Alle data op één plek

Met Dynamics 365 worden alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie ondersteund. Het wordt namelijk mogelijk om verschillende databronnen te combineren in één centraal systeem, waardoor gegevens snel en gemakkelijk zijn te vinden. Werknemers kunnen op deze manier gemakkelijk bij alle gegevens van een (potentiële) klant.

Dynamics 365 combineert verschillende databronnen met elkaar, waardoor iedereen binnen de organisatie met dezelfde gegevens werkt. Dit maakt het makkelijker om klanten te helpen, processen te stroomlijnen en efficiënter te werken binnen de organisatie. Het wordt met Dynamics 365 mogelijk om efficiënter te werken en de tevredenheid te verhogen.

Microsoft Yammer sociaal netwerk

Dynamics 365 per bedrijfsonderdeel

Verkoop

Vorm sterke relaties

Maak het voor de verkoopafdeling mogelijk om op een snelle en efficiënte manier gegevens te bewaren. Binnen een overzicht zijn alle contactmomenten met de klant zichtbaar, waardoor er nooit gegevens verdwijnen.

Dynamics voor verkoop
Dynamics voor verkoop

Organisaties die Dynamics 365 gebruiken

Deze organisaties vertrouwen dagelijks op de kracht van Dynamics 365. Met Dynamics 365 hebben deze organisaties een moderne omgeving gecreëerd, waardoor bedrijfsprocessen soepeler verlopen en inzichtelijker zijn. 

dynamics 365 organisaties

Optimaliseer het bedrijfsproces

Efficiënter werken

Met Dynamics 365 wordt het mogelijk om het complete bedrijfsproces te optimaliseren. Maak het voor de complete organisatie makkelijker om gegevens te vinden en plaatsen in één centrale omgeving. Met één centrale omgeving wordt het makkelijker om (potentiële) klanten te helpen en ondersteunen.

Met Dynamics 365 wordt verschillende soorten data gecombineerd in één omgeving, waardoor er uitgebreide analyses op basis van data kunnen worden uitgevoerd. Wees concurrenten voor en maak verschillende efficiëntieslagen binnen de organisatie.

Dynamics 365 optimalisatie

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: