Een digitale werkplek voor kinderopvang

Binnen de kinderopvangbranche is een optimale ICT-omgeving essentieel. Maak het voor leidsters mogelijk om efficiënt gebruik te maken van de nieuwste digitale oplossingen.

De perfecte ICT-omgeving voor kinderopvanginstellingen

Al geruime tijd biedt OfficeGrip onmisbare ondersteuning aan kinderopvangorganisaties bij hun ICT-vraagstukken. Dankzij deze jarenlang ervaring hebben we een diepgaand inzicht opgebouwd in de kinderopvang branche. Door deze kennis slim in te zetten zorgen we ervoor dat ICT ingezet wordt als hulpmiddel, en niet als doel op zich.

Wij begrijpen als geen ander de complexe dynamiek van de kinderopvangsector en weten precies hoe ICT kan worden ingezet om de dagelijkse operaties te stroomlijnen en te versterken. Ons doel is om kinderopvangorganisaties in staat te stellen hun volledige aandacht te richten op wat het belangrijkst is – het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen – terwijl wij zorgen voor een efficiënte, veilige en samenhangende ICT-omgeving.

Microsoft Teams voor de kinderopvang

Microsoft Teams is een ideaal platform binnen de kinderopvang. Het stelt gebruikers in staat om optimaal met elkaar samen te werken. Microsoft Teams biedt namelijk één centraal platform waarop communicatie en gegevensuitwisseling plaats kan vinden.

Leidsters kunnen eenvoudig samenwerken en vergaderen binnen één geïntegreerde omgeving. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om onderling snel berichten en documenten uit te wisselen, waardoor het delen van informatie binnen de organisatie vereenvoudigd wordt. Dit alles vindt plaats binnen een veilige omgeving die volledig naar behoefte kan worden ingericht.

ICT voor het onderwijs

Een veilige ICT-oplossing voor het onderwijs

Het is essentieel dat de ICT-omgeving van een kinderopvanginstelling veilig is. Met Microsoft 365 zijn er verschillende beveiligingsmogelijkheden om de digitale omgeving optimaal te beschermen. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. 

ICT-partner voor de kinderopvang

OfficeGrip als Business partner

Kinderen opvangen

Minder tijd kwijt aan administratieve taken

Binnen de kinderopvangbranche staat het opvangen van de kinderen centraal. Administratieve taken zorgen ervoor dat er minder tijd resteert om genoeg personeel in te zetten. Met een moderne ICT-omgeving zorg je ervoor dat medewerkers zich goed kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de kinderen. 

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering. Bij OfficeGrip helpen wij docenten optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor het makkelijker wordt om deze omgeving efficiënt te gebruiken.

Samenwerken

Vergaderen op afstand

Microsoft Teams vereenvoudigt het proces om op afstand te kunnen vergaderen. Maak het voor leidsters mogelijk om op een efficiënte manier contact te behouden. Dit platform maakt samenwerken binnen de organisatie makkelijker en effectiever. 

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Door Microsoft 365 wordt de ICT-omgeving binnen de kinderopvang gebruiksvriendelijker. De complete digitale infrastructuur wordt namelijk ondergebracht in één centraal systeem, waardoor er eenvoudiger gebruik van gemaakt kan worden. 

ICT-partner voor de kinderopvang

OfficeGrip als Business partner

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de kinderopvang met de nieuwste ICT-technologieën. Deze organisaties verdienen namelijk een moderne werkomgeving, zodat de focus volledig gelegd kan worden op de kinderen. 

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft de kinderopvangbranche toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

SharePoint

Eén centrale opslagplek

Bij kinderopvangorganisaties met meerdere locaties is het van belang dat alle locaties naadloos met elkaar verbonden zijn en dat actuele informatie altijd toegankelijk is, ongeacht de locatie of het gebruikte apparaat. Door de slimme integratie van Office365 in combinatie met SharePoint, beschikt iedere medewerker continu over de meest recente informatie.

SharePoint voor het onderwijs
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke gebruiker een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor gebruikers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn meestal al bekend terrein. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!