Een succesvolle migratie naar de cloud voor accountancy

Verbeter de productiviteit en efficiëntie binnen uw organisatie.

In de digitale wereld van accountancy vormen technologie en efficiëntie de sleutel tot succes. Bij OfficeGrip zijn we gespecialiseerd in het moeiteloos overzetten van de volledige ICT-infrastructuur naar de Microsoft Cloud, met specifieke aandacht voor de unieke behoeften en complexiteiten van accountantskantoren. Bovendien hebben wij ruime ervaring met het migreren van essentiële toepassingen zoals CaseWare, een veelgebruikte oplossing binnen deze branche.

Wij realiseren ons dat accountantskantoren een cruciale rol spelen in het waarborgen van financiële integriteit en naleving van regelgeving. Daarom delen wij graag onze expertise over een succesvolle migratie naar de Microsoft Cloud. Door Cloud Accounting worden aanzienlijk de productiviteit en efficiëntie van accountantskantoren verbeterd. Daarnaast draagt dit uiteindelijk bij aan kostenbesparing, het vergroten van de schaalbaarheid en het verbeteren van de algehele digitale beveiliging. 

accountancy-cloud

Centrale dataopslag

Met behulp van onze oplossingen wordt één centrale opslagplaats gecreëerd. Dit vereenvoudigt aanzienlijk het veilig opslaan van digitale gegevens.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig gegevens delen

Gegevens dienen op een veilige manier gedeeld te worden. Wij implementeren passende beleidsinstellingen om een optimale bescherming van uw gegevens te waarborgen.

anywhere-virtual-agent

Optimaal samenwerken

Een effectieve samenwerking is van grote waarde. Dankzij onze oplossingen wordt het delen van gegevens met zowel medewerkers als klanten niet alleen veiliger, maar ook eenvoudiger.

Voorbereiding en ontwerp

Het begint allemaal met een grondige voorbereiding en een gedegen ontwerp. In deze fase identificeren we uw specifieke wensen en doelstellingen, zoals kostenbesparing, schaalbaarheid of verbeterde beveiliging. We inventariseren uw huidige IT-infrastructuur en creëren een solution design dat naadloos aansluit op uw bedrijfsbehoeften. 

Ontwerp-cloud-migratie

Migratie van gegevens en applicaties

De daadwerkelijke migratie van gegevens en applicaties wordt stapsgewijs en volgens best practices uitgevoerd. Tijdens dit proces wordt downtime geminimaliseerd, wat cruciaal is om de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Onze experts zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en efficiënt worden overgebracht naar de Microsoft Cloud-omgeving. 

Testen en optimaliseren

Na de migratie worden de gemigreerde gegevens en applicaties zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Tegelijkertijd wordt de infrastructuur geoptimaliseerd om kosten te besparen en de algehele prestaties te verbeteren. Door grondige tests en optimalisatie streven we naar een perfecte ervaring voor zowel uw medewerkers als klanten. 

testen-optimaliseren-migratie
Beheer-migratie-cloud

Training en beheer

Een geslaagde migratie is niet het eindpunt. Een doeltreffende ICT-omgeving vraagt om betrokkenheid van de medewerkers om hier optimaal van te profiteren. Ons Adoptie & Change Management-traject zorgt ervoor dat uw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken en u maximaal rendement uit uw investering haalt. 

Daarbij zorgen wij voor het dagelijkse beheer van uw cloudomgeving, inclusief het installeren van beveiligingspatches en het waarborgen van naleving van beleidsregels. Door proactief te monitoren, houden we de prestaties, beveiliging en kosten onder controle. 

Klaar voor de toekomst?

Met deze gestructureerde aanpak garanderen we een vlekkeloze overgang naar de Microsoft Cloud, waardoor uw organisatie optimaal kan profiteren van de bijkomende voordelen. Aarzel niet langer en zet vandaag nog de stap naar de Microsoft Cloud met OfficeGrip als uw betrouwbare partner. 

Wij garanderen niet alleen een soepele en succesvolle migratie, maar bieden ook voortdurende ondersteuning en innovatieve oplossingen om uw accountantskantoor te helpen excelleren in het digitale tijdperk. Met onze expertise en toegewijde service kunt u met vertrouwen de voordelen van onze oplossingen benutten, waaronder verbeterde flexibiliteit, beveiliging en samenwerking. Hierdoor bereidt u uw organisatie voor op de toekomst en kunt u vol vertrouwen blijven innoveren. 

cybersecurity-scan

Interesse?

Plan een vrijblijvend gesprek.

Ik sta klaar om u te helpen. Neem direct contact met mij op of vul het contactformulier in, en ik zal zo spoedig mogelijk reageren!

Bob van het Hof 

T. +31 (0)88 47 47 444
M. bvanhethof@officegrip.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!