Flexibel innoveren

Verkrijg een voorsprong op uw concurrenten

Uw MKB organisatie kan elk competitief voordeel gebruiken die het kan bemachtigen in de markt. Bedrijven die continue investeren in nieuwe technologie blijven de concurrentie telkens een stap voor. Onderzoeken hebben uitgewezen dat kleine bedrijven die de nieuwste technologie gebruiken regelmatig beter presteren, twee keer sneller banen creëren en een winststijging zien die 15% hoger ligt dan hun concurrenten.

Gebruik maken van de nieuwste technologie voor dagelijkse werkzaamheden is vanuit commercieel opzicht een goed plan omdat je efficiëntie verhoogt, productiviteit verbetert en werknemers in staat stelt meer gedaan te krijgen en professioneler over te komen bij collega’s en klanten.

De nieuwste technologie is sneller en nakkelijker aan te passen dan ooit, waardoor uw organisatie een hoger niveau van customer service kan aanbieden aan klanten. Websites werken vloeiender, kassatransacties worden zonder vertraging voltooid en facturen eerder betaald. Huidige technologie vermindert ook fouten, voorkomt blunders die processen kunnen vertragen en zorgt ervoor dat je organisatie professioneel oogt.

 

Een betaalbare manier om de applicatie te gebruiken die u nodig heeft

Organisaties die gebruik maken van ouderwetse technologie zijn genoodzaakt om regelmatig software, servers en apparaten te updaten om zo nieuwe werklasten het hoofd te kunnen bieden. Dit proces kan een dure aangelegenheid zijn, waardoor kleinere bedrijven tijdens economische onzekerheid niets doen op het gebied van IT. Software licenties voor grote applicaties kosten vaak honderden euro’s per gebruiker. Hierdoor zijn er veel organisaties die hun werknemers gebruik laten maken van dezelfde software voordat deze geüpdatet wordt, waardoor gekwalificeerde vakmensen nodig zijn om deze software handmatig op elke computer te installeren en te beheren.

Cloud gebaseerde diensten van OfficeGrip worden op afstand ondersteund door professionals met software-specifieke kennis, waardoor de noodzaak wordt geëlimineerd om iemand te betalen die de software komt installeren en updaten op elke computer in uw organisatie. Door middel van uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunnen uw werknemers en uzelf toegang krijgen tot de nieuwste applicaties en bestanden op elk goedgekeurd apparaat of u nu thuis bent, onderweg of op kantoor.

Behalve kostenbesparingen en verbeterde productiviteit biedt cloud-gebaseerde software een bepaalde standaard van beveiliging die kleinere bedrijven niet in hun eentje zouden kunnen bekostigen. OfficeGrip gebruikt de nieuwste Microsoft veiligheids-standaarden om de informatie van klanten veilig te houden, of het nu gaat om opslagruimte voor bestanden of bijv. het ontwikkelen van nieuwe customer relationship management (CRM) software. In vele gevallen hebben cloud gebruikers een hoger niveau van veiligheid dan menig enterprise, omdat het IT personeel van grotere organisaties vaak verdeeld zijn over verschillende niveau’s en lagen van een grote organisatie.