Zuyderleven Groep

de impact van de Cybersecurity Scan

Klant

Zuyderleven Groep

Branche

Financiële dienstverlening

Locaties

’s-Hertogenbosch, Breda,
Lekkerkerk en Bergen op Zoom

Werkplekken

75

Website

zuyderleven.nl

Op deze pagina delen wij graag het succesverhaal van Zuyderleven, waarin ze beschrijven hoe zij de effectiviteit van onze Cybersecurity Scan hebben ondervonden. CEO Sander Bakker deelt zijn ervaringen en laat zien hoe onze geavanceerde beveiligingsoplossingen hun digitale weerbaarheid hebben versterkt.

Zuyderleven Groep

Zuyderleven Groep is een financiële partner met kantoren verspreid over Breda, ’s-Hertogenbosch, Lekkerkerk en Bergen op Zoom. Met een team van meer dan 75 toegewijde professionals in Zuid-Nederland bieden zij een uitgebreid scala aan financiële diensten, waardoor zij hun relaties gedurende hun hele leven kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken of pensioenen, bij Zuyderleven staan comfort, snelheid, inzicht en overzicht centraal voor zowel particuliere als zakelijke relaties.

Cybersecurity Scan

Om kwetsbaarheden te identificeren en de beveiliging van uw organisatie te versterken voordat cybercriminelen toeslaan, is een proactieve benadering van essentieel belang. OfficeGrip helpt in deze uitdaging met de Cybersecurity Scan.

Deze scan omvat een diepgaande evaluatie van uw digitale infrastructuur, waarbij potentiële kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s worden geïdentificeerd. Ons geavanceerde systeem analyseert uw netwerk, applicaties en systemen om een gedetailleerd inzicht te bieden in mogelijke bedreigingen.

Met behulp van geavanceerde tools en expertise biedt onze Cybersecurity Scan niet alleen inzicht in bestaande risico’s, maar stelt het ook aanbevelingen voor verbeteringen voor. Of u nu een klein bedrijf bent dat zijn eerste stappen zet op het gebied van digitale beveiliging of een gevestigde onderneming die haar systemen wil versterken, onze Cybersecurity Scan is afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Klant aan het woord

”Eerder als we het over het aanscherpen van beveiliging hadden wisten we niet zo goed waar we moesten beginnen. Natuurlijk gebruikten wij al beveiligingsprincipes zoals Multi-factor authenticatie, maar ons IT-landschap is best complex en beveiliging kan op heel veel punten plaatsvinden. We hadden eerder geen helder beeld waar we nog maatregelen konden nemen om onze bedrijfsgegevens en de data van onze klanten nog beter konden beveiligen.

Vooral op het gebied van e-mailbeveiliging had ik wat zorgen omdat wij veel informatie van onze klanten op die manier ontvangen. Tussen die e-mails ontvingen wij in het verleden, zoals veel bedrijven, phishing e-mails, die in het Postvak-in ertussen slopen.”

”Vooral de blik vanuit een cybercrimineel heeft mij doen begrijpen hoe ze te werk gaan, op welke wijze ze slachtoffers proberen te maken en hoe wij ons daartegen kunnen wapenen.”

Sander Bakker | CEO

”OfficeGrip heeft Zuyderleven geholpen om inzichtelijk te krijgen waar nog openstaande risico’s zitten en hoe wij deze op kunnen lossen. Vooral de blik vanuit een cybercrimineel heeft mij doen begrijpen hoe ze te werk gaan, op welke wijze ze slachtoffers proberen te maken en hoe wij ons daartegen kunnen wapenen. Samen met OfficeGrip hebben we gekeken waar we de grootste impact kunnen maken. Dit betekende niet eens dat daar grootse budgetten tegenover moesten staan, omdat sommige maatregelen laaghangend fruit waren. We hebben snel belangrijke stappen gezet in het verder veilig houden van Zuyderleven en haar gegevens.

De volgende stap die ik met OfficeGrip wil nemen is het trainen van mijn personeel op veilig online werken. Dankzij de Cybersecurity Scan heb ik ingezien dat beveiliging niet ophoudt bij de systemen alleen, en daarnaast wil ik als goed werkgever mijn mensen digitaal weerbaarder maken, zowel voor Zuyderleven als voor hen privé.”

Benieuwd wat OfficeGrip voor u kan betekenen?

Plan een vrijblijvend gesprek

Ik sta klaar om u te helpen. Neem direct contact met mij op of vul het contactformulier in, en ik zal zo spoedig mogelijk reageren!


Bob van het Hof

T. +31 (0)88 47 47 415
M. bvanhethof@officegrip.nl