IT-Manager

Als IT manager bent u elke dag bezig met het beheren van de IT-omgeving van uw organisatie. Omdat uw organisatie doorgroeit merkt u dat uw server en cloud opslag hard groeit, waardoor u het overzicht dreigt kwijt te raken.

U bent daarom op zoek naar een betrouwbare IT-partner die u kan voorzien van advies op het gebied van licenties, hardware en de nieuwste ontwikkelingen en die met u meedenkt op het gebied van opslag en veiligheid.

Officegrip kan u helpen met een gedeelte van uw dagelijkse werkzaamheden. Denk aan kennis uitwisselen over verschillende onderwerpen zoals beveiliging of het assisteren bij de adoptie van uw personeel binnen uw nieuwe IT-omgeving.

digitale transformatie

SAMEN WERKEN AAN EEN OPTIMALE IT-OMGEVING

Microsoft Teams extern bellen met telefonie

spreek dezelfde taal

Manager en personeel op 1 lijn

De licenties die Officegrip aanbiedt zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat het voor een bedrijf haar werknemers eenvoudig is om hiermee te kunnen werken.

Officegrip begrijpt dat er binnen een organisatie verschillende kennisniveaus zijn met betrekking tot IT. Voor personen die hier nog wel eens in tekort komen, zijn trainingen beschikbaar.

Officegrip vindt het belangrijk dat zowel de IT-manager van een organisatie als de rest van de werknemers zoveel mogelijk op één lijn zitten.

Blijven ontwikkelen

Trainingen beschikbaar voor personeel

Officegrip begrijpt dat het soms lastig kan zijn voor bedrijf haar werknemers om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de IT die binnen uw organisatie beschikbaar is. Officegrip beschikt over digitale trainingen en handleidingen waarmee uw werknemers optimaal kunnen leren gebruik te maken van de IT-omgeving (Office365).

Uw werknemers kunnen zich inschrijven voor Officegrip haar e-mail trainingen, waarin stap voor stap relevante problemen worden verholpen. Ook zijn hier tips & tricks in verwerkt die ervoor kunnen zorgen dat de werknemers het maximale halen uit uw software en licenties.

adoptie-microsoft-academy-1

eBooks en whitepapers voor IT Managers

Weet u niet waar u moet beginnen? Lees dan eerst dit:

adoptie-persona-scenarios-6

all-in-one platform

Informatie uitwisselen tussen uw organisatie en Officegrip

Officegrip durft door al haar jaren werkervaring als bedrijf te stellen dat zij over veel kennis beschikken op het gebied van IT. Wij willen uw graag helpen het beste te halen uit uw organisatie haar IT, over bijvoorbeeld de onderwerpen adoptie en beveiliging. Zie Officegrip daarom als een partner waarmee u het gesprek kunt aangaan over uw IT-zaken.

DE JUISTE BEGELEIDING

Training en Floorwalken

Floorwalking is Officegrip haar nieuwste concept om het maximale uit de aangeboden licenties en diensten te halen. Bij het floorwalken komt er een specialist van Officegrip bij uw organisatie fysiek op de werkvloer om uw personeel te helpen om het maximale uit hun werkzaamheden te halen.

Hoe kunt u eenvoudig automatisch voor-gegenereerde e-mails sturen door het gebruiken van een sneltoets binnen Exchange Online? En hoe maakt u optimaal gebruik van Excel? Onze floorwalker laat het u en uw werknemers zien.

cloud-migratie-5

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek met Microsoft 365?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een Microsoft 365 werkplek.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: