EXCHANGE

Mail

Migratie

OfficeGrip ondersteunt veel organisaties bij de transitie naar de Cloud en bij het migreren naar Exchange Online. Een Exchange mail migratie is één van de meest voorkomende migraties en OfficeGrip heeft hier dan ook ruimschoots ervaring in.

Overstappen naar Exchange Online kan op een aantal verschillende manieren, welke manier de juiste is voor uw organisatie ligt aan veel verschillende onderdelen, waaronder de hoeveelheid medewerkers, de grootte van uw data en waar deze zich nu bevindt. Onze consultants kijken met u samen naar de beste optie voor uw bedrijf.

Professionele e-mailhosting voor uw bedrijf

Waarom overstappen naar Exchange?

cloud-infrastructuur

Zakelijke e-mail

Werk slimmer, overal, met gehoste e-mail voor bedrijven. Exchange helpt je samenwerken aan je belangrijke documenten, voorziet je van een Postvak IN met prioriteit waarin belangrijke berichten bovenaan staan en past zich aan je werkstijl aan, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Gegevens bescherming

50 GB-postvak

Elke gebruiker krijgt 50 GB postvakopslag en kan berichten van maximaal 150 MB verzenden

all-in-one platform

Eigen e-mail domein

Met Exchange Online kun je gebruik maken van een emailadres voor je organisatie met je eigen unieke domeinnaam. E-mail versturen vanuit je eigen domeinnaam is professioneler en slimmer dan werken met gratis e-mail.

email-exchange-migratie-2

Gegevens bescherming

Een slim Postvak IN

Ontvang toegang tot een persoonlijker Postvak IN met handige functies en een slimmere, beter georganiseerde manier om je e-mail te bekijken en te verwerken. Verbeteringen van zoekacties leiden tot snellere en meer volledige resultaten. Ontvang met add-ins krachtig maatwerk en uitbreidingen, waarmee je bent verbonden met de moderne services en interne Line-Of-Business-toepassingen.

all-in-one platform

Krachtige agenda

Organiseer je tijd met een agenda die verdergaat dan alleen het plannen van afspraken en taken. Plaats automatisch afspraken, zoals vluchten en hotelreserveringen, vanuit je e-mail in je agenda en ontvang suggesties voor ontmoetingsplekken op basis van je locatie.

exchange-online-1

Inbegrepen functies

Geavanceerde beveiligingsmogelijkheden

Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken.

Betrouwbaarheid

Met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kun je ervan op aan dat je e-mail altijd werkt.

Beheercentrum

Beheer je organisatie efficiënt met het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke webinterface.

Beveiliging op verschillende apparaten

Met beleidsregels voor mobiele apparaten kun je lijsten met goedgekeurde mobiele apparaten opstellen, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens verwijderen van verloren geraakte telefoons.

Eenvoudig te onderhouden

Het is gemakkelijker dan ooit om je gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen je tijd en moeite bij het beheren van je systeem.

Toegang vanaf elke locatie

Bied je gebruikers overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten.

Veiligheidsvoorzieningen voor gegevens

Functies ter preventie van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om je gegevens te beschermen.

Houd de touwtjes in handen

Houd controle over je omgeving en profiteer tegelijkertijd van de voordelen die het hosten van e-mail op Microsoft-servers biedt.

eDiscovery

Voer ingebouwde eDiscovery uit voor Exchange-, SharePoint- en Skype voor Bedrijven-gegevens vanaf een enkele interface via het eDiscovery-centrum.

In-place archief

Geef je gebruikers een in-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden.

Integratie met Outlook

Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.

Welke past het beste bij uw bedrijf

Verschillende typen Exchange migraties

Er zijn veel manieren om gegevens te migreren van een lokale e-mailorganisatie naar Exchange. Hieronder vind u een aantal vaak voorkomende type mailmigratie.

 

Migratie methode
Beschrijving
Internet Message Access Protocol (IMAP) migratie
Hierbij gebruiken we het Exchange-beheercentrum of Exchange Online PowerShell om de inhoud van de mailboxen van gebruikers te migreren van een IMAP-berichtensysteem naar hun Microsoft 365- of Office 365-mailboxen. Dit omvat het migreren van uw mailboxen vanuit andere gehoste e-maildiensten, zoals Gmail of Yahoo Mail.
Cutover migratie
Met behulp van een cutover-migratie migreren we binnen enkele dagen alle lokale mailboxen naar Microsoft 365 of Office 365. We gebruiken een cutover-migratie als u van plan bent uw hele e-mailorganisatie naar Microsoft 365 of Office 365 te verhuizen en gebruikersaccounts in Microsoft 365 of Office 365 te beheren. U kunt maximaal 2.000 mailboxen migreren van uw lokale Exchange-organisatie naar Microsoft 365 of Office 365 met behulp van een cutover-migratie. Het aanbevolen aantal mailboxen is echter 150. Prestaties lijden onder cijfers die hoger zijn dan dat. De e-mailcontactpersonen en distributiegroepen in uw lokale Exchange-organisatie worden ook gemigreerd.
Staged migratie
We gebruiken een gefaseerde migratie als u van plan bent om uiteindelijk alle mailboxen van uw organisatie naar Microsoft 365 of Office 365 te migreren. Met een gefaseerde migratie migreren we batches van lokale mailboxen naar Microsoft 365 of Office 365 in de loop van een paar weken of maanden.

Hybride migratie

Zie: hybride migratie

Een hybride implementatie biedt organisaties de mogelijkheid om de functierijke ervaring en administratieve controle die ze hebben met hun bestaande lokale Exchange-organisatie uit te breiden naar de cloud. Een hybride implementatie biedt de naadloze look en feel van een enkele Exchange-organisatie tussen een lokale Exchange-organisatie en Exchange Online in Microsoft 365 of Office 365. Bovendien kan een hybride implementatie dienen als tussenstap om volledig over te gaan naar een Microsoft 365 of Office 365-organisatie.
Third-party migratie
Er zijn veel tools beschikbaar van derden. Ze gebruiken onderscheidende protocollen en benaderingen om e-mailmigraties uit te voeren vanaf e-mailplatforms zoals IBM Lotus Notes en Novell GroupWise. We maken onder andere gebruik van Bittitan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mail migratie voor uw organisatie?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en stap over op Exchange Online.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: