Microsoft 365 specialist

Productief vanaf elke locatie werken

Bij OfficeGrip maken wij een Microsoft 365 omgeving op maat voor uw organisatie! Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Een Microsoft 365 specialist

Een Microsoft 365 specialist helpt uw organisatie om een Microsoft 365 omgeving in te richten. Elke organisatie werkt op een andere manier, waardoor de implementatie kan verschillen. Met een Microsoft 365 specialist wordt het mogelijk om deze omgeving op maat in te richten!

Microsoft 365 specialist
accountancy-cloud

Cloud

Werk volledig vanuit de cloud met de nieuwste en veiligste oplossingen. Microsoft 365 helpt werknemers makkelijker samenwerken met elkaar.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig

Maak gebruik van een veilige werkomgeving voor uw organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt uw organisatie optimaal beschermd.

beheer

Apparaatbeheer

Microsoft 365 maakt het mogelijk om alle apparaten binnen uw organisatie te beheren. Zo weet u zeker dat alle bedrijfsdata veilig opgeslagen blijft op uw computer.

anywhere-virtual-agent

Samenwerken

Het samenwerken met collega's wordt makkelijker met Microsoft 365. Zorg ervoor dat werknemers vanaf elke locatie productief hun werk kunnen doen.

Waarom kiezen voor een Microsoft 365 specialist?

Microsoft 365 is een flexibel pakket, waardoor er verschillende instellingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Een Microsoft 365 specialist weet precies welke functionaliteiten nodig zijn voor uw organisatie. Het is belangrijk om Microsoft 365 goed in te richten, omdat werknemers dagelijks met Microsoft 365 moeten gaan werken. Een goede inrichting zorgt ervoor dat werknemers op een veilige en productieve manier kunnen werken.

Microsoft 365 specialist
Microsoft 365 specialist

Waar kijkt een Microsoft 365 specialist naar

Niet iedereen is zomaar een Microsoft 365 specialist. Het vergt veel tijd en kennis om een Microsoft 365 omgeving succesvol te kunnen inrichten. Een Microsoft 365 expert is opgeleid met de juiste certificeringen, waardoor uw organisatie optimaal kan worden geholpen. Kies daarom ook voor een partner die Microsoft Gold gecertificeerd is. Deze certificering geeft aan dat de werknemers voldoende opleidingen hebben gevolgd om Microsoft 365 expert te mogen zijn.

Waarom kiezen voor OfficeGrip als specialist?

Bij OfficeGrip houden wij ons dagelijks bezig met Microsoft 365, SharePoint, Microsoft Teams en alle andere Microsoft producten. Onze werknemers hebben de benodigde certificeringen om uw organisatie te kunnen voorzien van een op maat gemaakte Microsoft 365 omgeving. Wij hebben al meer dan 450 klanten geholpen met het inrichten van hun Microsoft 365 werkplek!

Microsoft 365 specialist certificeringen

Bij OfficeGrip staat lifelong learning centraal binnen de organisatie. Dit betekent dat al onze werknemers dagelijks bezig zijn om de nieuwste certificeringen te behalen. De digitale wereld verandert steeds sneller, waardoor ons kennisniveau op pijl moet blijven. Door de inzet van onze werknemers mogen wij ons Microsoft Gold partner noemen, omdat wij alle benodigde certificaten hebben om Microsoft 365 succesvol in te richten.

HP-Gold-partner-1

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een Microsoft 365 omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw Microsoft 365 uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!