Microsoft 365 back-up

Een externe back-up van Microsoft 365

Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om gegevens veilig op te slaan. Met de Microsoft 365 back-up wordt het mogelijk om een externe back-up te creëren van alle gegevens.

Microsoft 365 back-up

Waarom kiezen voor een externe back-up

Met een back-up van uw Microsoft 365 omgeving zorgt u ervoor dat gegevens in drievoud worden bewaard. Dit verhoogt de dataveiligheid van uw organisatie.

Microsoft 365 Back-up cloud

Cloud back-up

Onze oplossing maakt een externe back-up in een aparte cloud omgeving. Dit betekent dat gegevens op een veilige externe plek worden opgeslagen.

Microsoft 365 automatische back-up

Automatische back-ups

De back-ups worden automatisch op de achtergrond gemaakt. Werknemers ondervinden hier geen hinder van.

Microsoft 365 back-up terugzetten

Voorkom gegevensverlies

Gegevens kunnen vanuit een back-up worden teruggezet. Dit verkleint het risico van dataverlies.

Microsoft 365 bescherming

Beschermd tegen cyberaanvallen

Onze Microsoft 365 back-up oplossing biedt bescherming tegen cyberaanvallen. Back-ups worden gescand op kwaadaardige software.

Externe back-up

Waarom een externe back-up?

Microsoft 365 biedt verschillende mogelijkheden om data te beschermen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat data behouden kan blijven binnen de organisatie. Echter voorziet Microsoft 365 niet in een volwaardige back-up scenario. Gegevens kunnen worden beschermd, maar eenmaal verwijderd zijn deze niet meer terug te halen.

Met een back-up wordt het mogelijk om bedrijfsdata beter te beschermen. Deze back-up vindt via een extern leverancier plaats, waardoor uw organisatie extra zekerheid heeft. Voor organisaties die data voor een bepaalde tijd moeten bewaren is een externe back-up essentieel.

Microsoft 365 externe back-up
Microsoft 365 back-up extern servers

Veilig gegevens opslaan

Wetgeving en ISO certificering

De Microsoft 365 back-up wordt opgeslagen binnen een SOC II gecertificeerd datacenter in Duitsland. Dit betekent dat de back-up voldoet aan de Europese wetgeving en op een veilige manier wordt opgeslagen. Deze externe back-up zorgt ervoor dat organisaties voldoen aan de wettelijke eisen om gegevens voor een bepaalde tijd te bewaren.

Lange retentieperiode

Bewaar gegevens voor een lange periode

De externe back-up oplossing biedt verschillende retentieperiodes aan. Organisaties kunnen kiezen hoe lang data bewaard moet blijven binnen de back-up. Op deze manier kunnen organisaties voldoen aan de wetgeving en data op een veilige manier opslaan. Onze adviseurs kunnen u verder helpen en voorzien van passend advies.

Microsoft 365 back-up

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een Microsoft 365 back-up? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw Microsoft 365 uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!