Productief vanaf elke locatie werken

Microsoft 365 implementatie

Bij OfficeGrip maken wij een Microsoft 365 omgeving op maat voor uw organisatie! Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Een Microsoft 365 implementatie op maat

Met Microsoft 365 maakt uw organisatie gebruik van een krachtig platform. Een Microsoft 365 implementatie maakt het mogelijk om deze omgeving compleet naar wens in te richten. Bij OfficeGrip maken wij alle Microsoft 365 omgevingen op maat, waardoor deze perfect aansluiten bij uw organisatie.

Voor werknemers wordt het mogelijk om vanaf elke locatie productief te zijn. Alle gegevens worden veilig opgeslagen en bewaard in de cloud. Al onze Microsoft 365 werkplekken worden optimaal beveiligd, waardoor gegevens veilig blijven bewaard.

Microsoft 365 implementatie

Werk veilig vanaf elke locatie, dankzij de kracht van Microsoft 365

Een moderne werkomgeving

Microsoft 365 maakt het mogelijk om een moderne werkomgeving te creëren. Werk met heel de organisatie samen vanuit één centrale omgeving. 

Beveiliging is topprioriteit

Met Microsoft 365 voor bedrijven is de beveiliging van gegevens optimaal geregeld. Sla gegevens veilig op in de cloud en bescherm jouw organisatie tegen kwaadwillende.

accountancy-cloud

Cloud

Werk volledig vanuit de cloud met de nieuwste en veiligste oplossingen. Microsoft 365 helpt werknemers makkelijker samenwerken met elkaar.

gecontroleerde-bron-virtual-agent

Veilig

Maak gebruik van een veilige werkomgeving voor uw organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden wordt uw organisatie optimaal beschermd.

beheer

Apparaatbeheer

Microsoft 365 maakt het mogelijk om alle apparaten binnen uw organisatie te beheren. Zo weet u zeker dat alle bedrijfsdata veilig opgeslagen blijft op uw computer.

anywhere-virtual-agent

Samenwerken

Het samenwerken met collega's wordt makkelijker met Microsoft 365. Zorg ervoor dat werknemers vanaf elke locatie productief hun werk kunnen doen.

Waarom bedrijven kiezen voor Microsoft 365

Een veilige & productieve werkomgeving

Microsoft 365 voor bedrijven maakt het mogelijk om op een veilige & productieve manier te werken. Werknemers krijgen toegang tot verschillende samenwerkingstools en kunnen zorgeloos met elkaar gegevens delen en bewerken. Hybride werken wordt mogelijk met Microsoft 365, omdat werknemers optimaal met elkaar in contact blijven staan.

Met de verschillende beveiligingsmogelijkheden worden organisaties optimaal beschermd tegen kwaadwillende. Microsoft 365 voor bedrijven biedt de modernste beveiligingstechnieken en helpt om alle apparaten binnen de organisatie te beveiligen.

Klanten die op ons vertrouwen

Streven naar 100% klanttevredenheid

Al onze collega’s zetten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te helpen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat bij OfficeGrip de focus ligt op een lange termijn relatie. Een ICT-omgeving moet uw bedrijf in staat stellen om optimaal te kunnen werken. Door onze expertise hebben wij al meer dan 450 klanten kunnen helpen!

Onze expertise bij een Microsoft 365 implementatie

Microsoft 365 Teams

Microsoft Teams

Bij een Microsoft 365 implementatie richten wij Microsoft Teams op maat in voor uw organisatie! Bekijk hoe wij dit doen.

SharePoint specialist voor organisaties

SharePoint

SharePoint is het mobiele intranet voor uw organisatie! Bekijk hoe wij bij een Microsoft 365 implementatie SharePoint inrichten.

Microsoft 365 implementatie

De ICT-partner voor het MKB

Waarom kiezen voor OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze partners. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft 365 technologieën toe te passen. Door onze certificeringen mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen, wat betekent dat wij de juiste expertise bezitten voor het implementeren van Microsoft 365!

HP-Gold-partner-1

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een Microsoft 365 omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw Microsoft 365 uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!