Microsoft Office apps

Veilig werken op afstand

De bekende Office apps

Een bekende omgeving

Met Microsoft 365 heb je toegang tot de verschillende Office apps. Maak altijd gebruik van de meest up-to-date omgeving om gegevens in op te slaan. De Microsoft Office apps integreren naadloos binnen de Microsoft 365 omgeving.

De Microsoft Office Apps zijn voor vrijwel iedereen bekend terrein. Maak gebruik van de installeerbare apps of werk volledig vanuit de webbrowser. Met Microsoft 365 is het mogelijk om zonder internetverbinding verder te werken, waardoor je onderweg toegang behoudt tot gegevens.

De documenten die worden gemaakt met de Office apps zijn toegankelijk vanuit de cloud, waardoor je zeker bent dat er altijd met de meest recente versie wordt gewerkt. Maak het mogelijk om binnen de organisatie op een veilige en effectieve manier samen te werken met Microsoft 365.

Microsoft Office Apps

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Deel documenten veilig

Gegevens delen binnen de organisatie

Samenwerken binnen een organisatie is erg belangrijk. Met de Microsoft 365 omgeving hebben werknemers toegang tot de bekende Microsoft Office apps, waardoor ze direct aan de slag kunnen. Deze applicaties werken naadloos samen in Microsoft Teams, wat ervoor zorgt dat je optimaal kan samenwerken met collega’s en externe leveranciers.

Deze documenten kunnen op een veilige manier worden opgeslagen, 

Microsoft Office Apps op afstand werken

Veilig gegevens opslaan binnen de organisatie

Met Microsoft 365 worden gegevens op een veilige manier opgeslagen in de cloud. Dit kan een persoonlijke opslagruimte of een gezamenlijke opslagruimte zijn. Deze platformen vervullen allemaal een andere rol.

Gegevens delen met elkaar

Veilige opslaglocaties

Microsoft 365 maakt het mogelijk om gegevens op verschillende manieren op te slaan. Deze gegevens kunnen in een persoonlijke of gezamenlijke opslagruimte worden opgeslagen, afhankelijk van hoeveel mensen er toegang moeten hebben tot een document.

Dit maakt het mogelijk om documenten makkelijk te delen met de juiste personen. Deze personen krijgen op basis rechten toegang tot een gedeelte van de omgeving. De verschillende soorten toegangsrechten maken het mogelijk om gegevens optimaal te beveiligen. 

Microsoft 365 gegevens delen

Verlaag de complexiteit

Beveilig en beheer de complete ICT-omgeving vanuit één centrale plek. Met Microsoft 365 wordt het mogelijk om alle apparaten binnen de organisatie te beheren. Apparatuur kan vanaf de start worden geconfigureerd zonder input van de eindgebruiker, waardoor het makkelijker wordt om de ICT-omgeving in te richten.

Microsoft Intune

Microsoft Intune

Met Microsoft Intune wordt alle bedrijfsapparatuur vanuit één centrale omgeving beheerd. Op deze manier krijgen werknemers op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Windows Autopilot installeert apparaten direct vanuit de cloud. Gebruikers kunnen sneller aan de slag en worden automatisch in de bedrijfsomgeving ingeschreven.

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: