Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om krachtige end-to-end bedrijfsoplossingen te creëren. Bekijk hier de mogelijkheden of vraag vrijblijvend advies aan.

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Innoveer met het Power Platform

Het Microsoft Power Platform geeft organisaties de mogelijkheid om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Creëer mobiele apps, inzichten op basis van data, automatiseer werkzaamheden en bouw eenvoudig chatbots.

Organisaties kunnen zich door het Power Platform focussen op hun kerntaken. Het Power Platform van Microsoft ondersteunt organisaties bij allerlei bedrijfsprocessen. 

Microsoft Power Platform

Het Power-platform van Microsoft

Creëer met de verschillende Power Applicaties van Microsoft krachtige apps en automatiseringen voor uw organisatie. Het Microsoft Power Platform bestaat uit de volgende applicaties:

Power Apps

Bouw krachtige apps die gemakkelijk verbinding maken met data. Met Power Apps wordt het mogelijk om Apps te maken voor het web, iOS- en Android-apparaten.

Power BI

Maak gebruik van data en integreer verschillende databronnen in aantrekkelijke dashboards. Met Power BI krijgt een organisatie nuttige inzichten en rapporten.

Power Automate

Automatiseer snel en veilig taken. Met Power Automate worden handmatige taken efficiënt geautomatiseerd, waardoor er meer tijd resteerd voor belangrijkere zaken.

Power Virtual Agents

Met Power Virtual Agents wordt het mogelijk om chatbots te creëren die in natuurlijke taal in gesprek gaan met klanten en werknemers.

Power Apps

Creëer krachtige bedrijfsapps

Met Microsoft Power Apps heeft een organisatie toegang tot hun eigen apps voor het web, iOS- en Android-apparaten. Bouw bedrijfsspecifieke apps en geef iedereen de mogelijkheid om deze te gebruiken. Deze apps kunnen bedrijfsprocessen optimaliseren en werknemers snel en gemakkelijk toegang geven tot informatie.

Power Apps zijn makkelijker te creëren door verschillende sjablonen en andere componenten toe te passen. Maak gebruik van een sjabloon met de juiste aanpassingen voor uw organisatie.

Microsoft Power Apps
Power BI

Power BI

Inzicht op basis van data

Microsoft Power BI combineert complexe datastromen met elkaar, waardoor organisaties op basis van data inzichten krijgen. Met Power BI krijgen organisaties een uitgebreid dashboard met alle informatie die zij nodig hebben om belangrijke beslissingen te maken.

Met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden wordt al deze data beschermd, wat ervoor zorgt dat alleen de juiste personen toegang krijgen tot deze gegevens. Met Power BI kan een organisatie keuzes maken op basis van data en dit direct monitoren.

Power Automate

Automatiseer werkzaamheden

Automatiseer tijdsintensieve processen snel en veiliger. Met Microsoft Power Automate worden handmatige handelingen op een efficiënte manier geautomatiseerd.

Creëer geautomatiseerde e-mails, monitor bedrijfsprocessen, maak uitgebreide rapportages en nog veel meer met Power Automate. Het is mogelijk om bijna elk bedrijfsproces te automatiseren met het Power Automate platform. 

Microsoft Power Automate
Microsoft Power Virtual Agents

Power Virtual Agents

Bouw eenvoudige chatbots

Creëer chatbots die eenvoudig integreren met de producten en diensten die dagelijks worden gebruikt. Maak het mogelijk om vragen te stellen en deze door te zetten naar fysieke medewerkers, waardoor gesprekken efficiënter en soepeler plaatsvinden. Microsoft Power Virtual Agents maakt het mogelijk op de manier waarop uw bedrijf communiceert te transformeren. 

Advies op maat

Spreek met een van onze experts voor advies op maat
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: