Microsoft Teams Telefonie Odido

De complete mobiele oplossing

Maak met Microsoft Teams en Odido de gehele organisatie telefonisch bereikbaar, vanaf welke locatie werknemers zich ook bevinden.

Microsoft-Teams-Telefonie

Microsoft Teams & Odido

Altijd bereikbaar met de unlimited bundels

Microsoft Teams Telefonie in combinatie met Odido zorgt voor een robuuste telefonie-omgeving. Het integreert de complete vaste en mobiele omgeving, waardoor alles bij één leverancier terecht komt. 

Odido maakt het mogelijk om voor een vast bedrag ongelimiteerd te bellen. Dit betekent dat de telefonie kosten altijd hetzelfde blijven, ongeacht hoeveel oproepen er worden gemaakt. In combinatie met mobiele abonnementen is het zeker dat de organisatie altijd bereikbaar blijft.

Odido heeft een nauwe samenwerking met Microsoft. Door de mogelijkheden van Microsoft Teams en Odido te gebruiken zijn er extra functionaliteiten beschikbaar bij het inregelen van de telefonie-omgeving.

Odido-telefonie

Maximale bereikbaarheid

Met Microsoft Teams Telefonie en Odido is er maximale bereikbaarheid binnen de organisatie. T-Mobile biedt verschillende fallback mogelijkheden, waardoor zelfs bij storingen de organisatie bereikbaar blijft.

Gegarandeerde geluidskwaliteit

Op het moment dat het drukker wordt op het Microsoft Teams Telefonie platform, zorgt Odido ervoor dat de kwaliteit altijd hetzelfde blijft. Dit betekent dat stemmen altijd kraakhelder zijn.

Flexibel inrichtbaar

De telefonie omgeving is compleet naar wens in te richten. Het ontvangen, doorschakelen of verdelen van inkomende oproepen is allemaal mogelijk vanuit de Microsoft Teams omgeving.

Microsoft Teams T-Mobile

Voordelen

Microsoft Teams Telefonie met Odido

Odido werkt samen met Microsoft om de beste VoIP-omgeving te cre√ęren. Organisaties kunnen op een degelijke oplossing rekenen en altijd klaar staan voor inkomende oproepen. Met verschillende fallback mogelijkheden blijft de organisatie optimaal bereikbaar. Het telefonie platform van Odido helpt gebruikers om vanaf elke locatie bereikbaar te zijn.

Meer informatie nodig over Microsoft Teams telefonie?

Download dan GRATIS ons eBook met alle informatie.

Functionaliteiten

Microsoft Teams Telefonie heeft verschillende mogelijkheden om de telefonie omgeving compleet naar wens in te richten. Dit maakt Microsoft Teams de ideale VoIP-oplossing voor verschillende soorten organisaties.

Unlimited bundels Odido

Odido biedt de mogelijkheid om ongelimiteerd te bellen. Dit gebeurt allemaal voor een vast bedrag per gebruiker, waardoor het snel op en af te schalen is.

Uitgebreide functionaliteiten

Door het Odido platform met Microsoft Teams te combineren kunnen we bijna elke functie implementeren. Richt de VoIP-omgeving compleet naar wens in, waardoor het optimaal aansluit bij de organisatie.

Microsoft Teams integratie

Werk vanuit één centrale plek met Microsoft Teams. Alle interne en externe communicatie vindt op deze manier plaats in één omgeving.

Keuzemenu's

Begeleid de oproep door de juiste afdeling door een keuzemenu toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om meerdere keuzes aan elkaar te koppelen om te zorgen voor de juiste routering.

Wachtrijen

Wachten is voor niemand ideaal! Maak het zo aangenaam mogelijk door een persoonlijke boodschap of muziek toe te voegen aan de wachtrij. Uw medewerkers kunnen zichzelf af- en aanmelden om bereikbaarheid te vergroten.

Doorschakelen en doorverbinden

Verbind eenvoudig oproepen door naar uw collega’s, met of zonder ruggespraak.  

Doorschakelen naar meerdere personen

Zorg voor maximale bereikbaarheid doordat u inkomende oproepen laat binnenkomen bij meerdere personen of afdelingen. U kunt ervoor kiezen om de oproep parallel, sequentieel of via een gelijke verdeling bij uw medewerkers onder te verdelen.  

Contactcenter integratie

Maak verbinding met uw favoriete contactcentersoftware. 

Cloud voicemail

Voicemails zijn visueel zichtbaar en toegankelijk vanaf elk apparaat. Tevens ontvangt u de voicemail extra per e-mail, zodat u deze nergens mist.  

Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten

Zorg voor een uitgebreide Teams-ervaring op persoonlijke en gedeelde apparaten. U kunt de oplossing uitbreiden met Teams-gecertificeerde apparaten.  

Audiovergadering

Voeg flexibiliteit toe aan vergaderingen met een inbelnummer, inbegrepen bij elke online vergadering. 

Veelgestelde vragen

Vragen over Microsoft Teams Telefonie in combinatie met Odido

Microsoft Teams Telefonie maakt het mogelijk om vanuit √©√©n applicatie bereikbaar te zijn. Dit werkt allemaal vanuit de cloud, waardoor het mogelijk wordt om de oproepen vanaf elke locatie op te nemen. Ideaal voor werknemers die regelmatig vanaf verschillende locaties werken. De bereikbaarheid van de organisatie wordt op deze manier enorm verhoogd. T-Mobile maakt het mogelijk om een complete vast en mobiel integratie te cre√ęren, waardoor alles in √©√©n centrale omgeving komt.

Microsoft Teams Telefonie is flexibel in te richten. Dit betekent dat er per gebruiker wordt betaald, waardoor de kosten lager komen te liggen. Een VoIP-oplossing maakt bellen over het algemeen een stuk goedkoper dan de traditionele manier. Odido maakt het namelijk mogelijk om onbeperkt te bellen, waardoor de kosten altijd transparant zijn. De totale kosten verschillen wel per organisatie. Om meer te weten over de kosten kunt u contact opnemen met een van onze telecom experts.

Odido biedt altijd de best mogelijke geluidskwaliteit voor gesprekken. De geluidskwaliteit van Microsoft Teams telefonie is vergelijkbaar met een normaal telefoongesprek. Op het moment dat er via de computer wordt gebeld, is het wel belangrijk om een kwalitatief goede headset te hebben. Deze headset heeft namelijk invloed op de geluidskwaliteit van het gesprek. Bij een Microsoft Teams Telefonie implementatie houden wij hier rekening mee en geven wij ook passend advies.

De Microsoft Teams Telefonie omgeving kan compleet naar wens worden ingericht. Het verdelen van de inkomende oproepen kan direct bij een groep of in volgorde van gebruiker worden verdeeld. Het doorschakelen/ doorverbinden is binnen Microsoft Teams Telefonie eenvoudig. Raadpleeg eerst een collega met ruggespraak of zet direct de oproep door. Dit gebeurt allemaal vanuit de gebruiksvriendelijke Microsoft Teams omgeving.

Microsoft Teams Telefonie is een VoIP-oplossing die integreert binnen een Microsoft Teams omgeving. Dit betekent dat organisaties verzekerd zijn van een robuuste omgeving die langdurig wordt ondersteund. Voor eindgebruikers is het een bekende omgeving die gebruiksvriendelijk in gebruik is. Microsoft Teams Telefonie verlaagt ook de complexiteit, omdat alles in √©√©n centrale applicatie wordt ge√Įntegreerd. T-Mobile voegt de mogelijkheid om een complete vast en mobiel integratie te realiseren.

De benodigde licenties kunnen per organisatie verschillen. Een telefonie-omgeving wordt namelijk op basis van de behoeftes van de organisatie ingericht. Daarom geven wij altijd persoonlijk advies om de juiste licenties te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

OfficeGrip als Business partner

OfficeGrip is Odido-partner en specialist op het gebied van telecom oplossingen. Met OfficeGrip heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en 24/7 ondersteuning in het geval van calamiteiten. 

Microsoft Teams Telefonie VoIP T-Mobile

Compleet traject

Succesvol bellen vanuit de cloud

Bij OfficeGrip implementeren wij een complete telefonie-omgeving waarmee de organisatie optimaal bereikbaar is. Tijdens dit traject bespreken wij de wensen en behoeftes van de gebruikers en richten wij deze omgeving op maat in. 

Wij zijn Microsoft Gold en Odido Unlimited partner. Dit betekent dat u op ons kunt vertrouwen om succesvol een telefonie omgeving in de cloud te cre√ęren. Onze telecom experts helpen u daarom graag verder om succesvol een VoIP-omgeving te implementeren in Microsoft Teams.

Odido-Business-2
OfficeGrip-Modern-Work-1a

Neem contact op

Ook vaste en mobiele telefonie integreren in Teams? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: