De OfficeGrip Nieuwsbrief

Het laatste Microsoft nieuws in jouw mailbox

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, waarin wij de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft delen.

Microsoft-Teams-Telefonie

Inschrijven voor de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van het allerlaatste Microsoft nieuws. Dit kunnen nieuwe producten, beveiligingstips of andere handige informatie zijn. Schrijf je daarom hieronder in voor de OfficeGrip nieuwsbrief!

Microsoft Intune Mobile Device Management

Wat staat er in de OfficeGrip nieuwsbrief?

In de OfficeGrip nieuwsbrief delen wij het laatste nieuws, verschillende beveiligingstips en hoe jij efficiënter kunt werken met Microsoft 365. Deze nieuwsbrief versturen wij maximaal 1 keer per maand.

Nieuws

Het laatste Microsoft nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Microsoft. In de nieuwsbrief bespreken wij de nieuwste mogelijkheden en geven wij tips & tricks om efficiënter te werken. De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller, waardoor het belangrijk is om op de hoogte te blijven. Met onze nieuwsbrief zorgen wij ervoor dat onze partners het maximale uit de Microsoft 365 omgeving halen.

Defender for Business bescherming
Defender for Business beveiliging

Beveiliging

Wees cybercriminelen te slim af

Cybercriminelen gaan steeds slimmer en geraffineerder te werk. De verwachting is dat het aantal cyberaanvallen de komende jaren blijft toenemen. Daarom delen wij in onze nieuwsbrief verschillende beveiligingstips om cybercriminaliteit te voorkomen. Dit kan jou helpen om op een veilige manier te blijven werken. Deze beveiligingstips kunnen ook worden toegepast in privésituaties, waardoor phishing, malware, ransomware of andere bedreigingen kunnen worden voorkomen. Cybercriminaliteit gaat een steeds grotere impact hebben op organisaties. Daarom is het belangrijk om aanvallen te herkennen en voorkomen.

Productiever werken

Beter gebruik maken van de nieuwste Microsoft producten

In de Microsoft 365 omgeving zijn er veel verschillende functionaliteiten. In onze nieuwsbrief benoemen wij mogelijkheden die jij wellicht nog niet kent. Dit kan jou helpen om beter, sneller en efficiënter te werken met de nieuwste middelen. Ook komen er wellicht functionaliteiten aan bod die jij nog niet kent.

Microsoft Defender for Business beveiliging