Odido Hello Business

Dé nieuwe standaard voor mobiele zakelijke connectiviteit

Next level Unlimited

Vanaf 5 september gaan T-Mobile & Tele2 verder onder de naam Odido. Daarnaast introduceert Odido ook dé nieuwe standaard voor mobiele zakelijke connectiviteit: Hello Business! Van de bedenkers van Unlimited mag je Next level Unlimited verwachten, natuurlijk op het vertrouwde mobiele netwerk dat tot de wereldtop behoort met 7x op rij winnaar van de titel “outstanding network”. Odido biedt vanaf vandaag één vloeiend aanbod voor zowel consumenten als ondernemers. Voor particuliere klanten is dat Hello en voor zakelijke klanten Hello Business. Beiden in een versie voor de smartphone en als Data Only. Op deze pagina bespreken wij uiteraard Hello Business voor zakelijke klanten.

Wat maakt Hello Business uniek

  • De klant kiest de internetsnelheid die bij het gebruik past. Bij Vast Internet doet T-Mobile/Odido dit al jaren, vanaf nu dus ook met Hello Business.
  • Nog zorgelozer verbonden in het buitenland. Hoe groter de gekozen bundel, hoe meer zorgeloos gebruik van internet en bellen in en naar de Europese Unie (EU). Bij de Unlimited Plus en Premium bundels zelfs inclusief Zwitserland, de Verenigde Staten én Turkije.
  • Klantvoordeel bij Hello Business. Extra korting en/of meer GB’s in de Limited databundel bij 2 of meer mobiele abonnementen of in combinatie met Odido Zakelijk Vast Internet. Zonder beperking op het aantal zakelijke abonnementen wordt het voordeel automatisch verwerkt bij activatie en elke uitbreiding. Ook combinaties met Hello abonnementen (particuliere klant) zijn mogelijk zolang deze maar op hetzelfde adres zijn ingeschreven.
  • Samen Unlimited. Ieder extra Samen Unlimited abonnement voor maar €20 per maand. Mits op hetzelfde klantnummer en billing account en ongeacht de gekozen contracttermijn van 1, 12, 24 of 36 maanden. De specificaties van het Samen Unlimited abonnement zijn gelijk aan het 1ste Unlimited Abonnement. Er is geen maximum in aantal gebruikers in Samen Unlimited.
Microsoft Teams telefooncentrale
Microsoft Teams werken Cloud

Goed om te weten

Bij de Unlimited bundels geldt een Fair Use Policy (FUP) voor gebruik van data van 20 GB per dag in NL. Deze limiet is zonder extra kosten en onbeperkt aan te vullen met een dag-aanvuller van 2 GB per keer.

Gebruik van het mobiele netwerk in het buitenland is netwerk onafhankelijk. Ook in Turkije, de VS en Zwitserland kun je ongeacht netwerk gebruik maken van de 50 GB databundel en onbeperkt bellen met een Unlimited Plus en Premium abonnement. Bij alle bundels kan voor gebruik buiten de EU, Internet op Reis (voorheen Travel & Surf) worden aangeschaft op het moment dat dit nodig is in het land van bestemming.

Hello Business kan niet worden geïntegreerd met mobiele telefonie van Microsoft Teams, maar wordt als een losse mobiele dienst aangeboden.

Hello Business

Met Hello Business kun je kiezen uit 3 Limited en 4 Unlimited Bundels. Binnen de Unlimited bundels is er keuze op basis van internet snelheid vanaf 10 Mbit/s tot en met maximaal 1000 Mbit/s. Bij Unlimited Plus en Premium krijg je een 50 GB bundel die gebruikt kan worden in de EU maar ook in Turkije, de VS en Zwitserland. Daarnaast zijn er keuzemogelijkheden voor bellen naar en in het buitenland. Bellen in de EU is altijd onbeperkt, bellen naar landen in de EU is 120 minuten bij de Limited bundels en de Unlimited Start bundel. Met de Basis, Plus en Premium Unlimited bundel is bellen in de EU onbeperkt.

Hello-Business-1

Neem contact op met onze adviseurs voor een passend aanbod

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: