Office 365

De bekende Microsoft Office-apps

Efficiƫnt gegevens opslaan

De gangbare norm

Dankzij Office 365 kan er binnen de organisatie gewerkt worden met een krachtig platform. Maak gebruik van applicaties zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en Microsoft Teams.

De Office 365-omgeving is voor de meeste organisatie bekend terrein, wat het gebruik van deze applicaties vereenvoudigt. Maak direct gebruik van de nieuwste functionaliteiten en bewaar documenten veilig in de cloud. Hierdoor heeft de organisatie directe toegang tot alle documenten, ongeacht welk apparaat gebruikt wordt.

Office 365

Inbegrepen Office 365-apps en services

Met Office 365 (Microsoft 365-apps) heeft u toegang tot de meest gebruikte Office-apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Gegevens delen

Werk optimaal samen met Microsoft Teams

Met Office 365 krijgt de organisatie toegang tot het Microsoft Teams platform. Met Microsoft Teams wordt het makkelijker om gegevens te delen en samen te werken met collega’s.

Tegenwoordig wordt er steeds vaker vanaf een hybride werkplek gewerkt, waardoor het lastiger kan zijn om in contact te blijven met collega’s. Microsoft Teams creĆ«ert een veilige omgeving om gezamenlijk in te werken. Deze omgeving integreert nauw samen met de Office apps, wat ervoor zorgt dat iedereen de juiste documenten kan raadplegen.Ā 

Dynamics 365 optimalisatie

Spreek een adviseur

Vul het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact op!
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: