Optimaliseer uw werkproces met Operator Connect

De complete mobiele oplossing

Alle voordelen van een geïntegreerde telefooncentrale in Microsoft Teams, zonder hoge aanschafkosten en onderhoud.

Microsoft-Teams-Telefonie

Operator Connect, de nieuwste innovatie van onze Business Partner Odido, optimaliseert het proces van hybride werken door de volledige integratie van vaste telefonie met Microsoft Teams. Als pionier onder de nationale operators heeft Odido deze connectiviteitsoplossing ontwikkeld in samenwerking met Microsoft Teams, waardoor organisaties eenvoudig hun vaste telefoonnummers kunnen koppelen aan dit platform. Hierdoor wordt communicatie toegankelijk op elk apparaat en op elk moment, zonder de beperking van een vast telefoontoestel.

Verbeter uw communicatie en samenwerking

In een tijd waarin het aantal personeelsleden dat hybride werkt aanzienlijk is toegenomen, zoeken organisaties voortdurend naar optimalisaties in het werkproces. Door vaste telefoonnummers toe te voegen aan Microsoft Teams wordt niet alleen de communicatie met klanten en collega’s verbeterd, maar wordt ook de samenwerking vereenvoudigd. Deze integratie geeft medewerkers controle over hun bereikbaarheid, wat resulteert in meer efficiëntie en hogere productiviteit.

Microsoft Teams is onmisbaar geworden in ons werkende leven. Met Operator Connect wordt uw vaste telefonie op een efficiënte manier geïntegreerd in Teams, met alleen de functies die u nodig heeft. Medewerkers kunnen bellen en gebeld worden in de Microsoft Teams omgeving via hun vaste eigen- of groepstelefoonnummer. Deze integratie koppelt het Odido netwerk aan uw Teams omgeving, wat zorgt voor een betrouwbare verbinding met de beste kwaliteit.

Verhoogde productiviteit en efficiëntie met Operator Connect

De integratie van vaste telefonie in Teams verbetert niet alleen de communicatie met klanten en relatie. Het vereenvoudigt ook aanzienlijk de samenwerking met collega’s. Medewerkers zijn altijd en overal telefonisch bereikbaar op het apparaat van hun keuze, op het moment dat het hen uitkomt. Ze kunnen ook aangeven wanneer ze niet gestoord willen worden, bijvoorbeeld tijdens een meeting. Dit leidt tot meer efficiëntie en hogere productiviteit.

De implementatie van Operator Connect is snel en eenvoudig te beheren. Met slechts een paar klikken worden vaste telefoonnummers toegevoegd aan gebruikers in Teams, waardoor organisaties besparen op de hoge investerings- en onderhoudskosten van een fysieke telefooncentrale. Operator Connect is exclusief ontworpen voor Microsoft-partners, wat niet alleen innovatie versnelt, maar ook een brug slaat naar toekomstige mogelijkheden.

De voordelen van Operator Connect

Het Odido netwerk wordt gekoppeld aan Microsoft Teams via het Microsoft Phone System. Deze koppeling omvat een Session Border Controller (SBC), de integratie van vaste telefonie en directe routering.

Telefoniecentrale

Een SBC in de telefoniecentrale van Odido bewaakt de veilige toegang tot het telefonienetwerk, zorgt ervoor dat telefoongesprekken naar de juiste plek worden gestuurd en dat gebruikers elkaar goed kunnen verstaan.

Veilige verbinding

Een Microsoft Azure Peering Service verbinding zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen het Odido netwerk en Microsoft.

Integratie vaste telefonie

Om vaste telefonie moeiteloos te integreren in Teams, wordt gebruik gemaakt van het vertrouwde Odido-platform.

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

Meer informatie over Microsoft Teams Telefonie?

Download dan gratis ons eBook met meer informatie

Wilt u meer weten over Microsoft Operator Connect?

Vul ons contactformulier in, dan bellen we u zo snel mogelijk en vertellen we u alles wat u moet weten.
  Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

  Download het gratis eBook:

  De voordelen van een telefonie integratie

  Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

   Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   Inschrijven voor de nieuwsbrief

   Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!