SharePoint consultants in regio Den Bosch

Bent u ondernemer in de regio Den Bosch en heeft u in uw bedrijf last van 1 of meerdere van de volgende knelpunten?

  • Uw medewerkers kunnen thuis niet aan bestanden werken
  • Uw medewerkers delen documenten nog steeds via mail
  • Per dag worden er onderling onnodig veel ketting e-mails verstuurd
  • Uw bedrijfsgegevens staan ook op thuiscomputers
  • U heeft niet altijd de juiste versie van documenten

 
Heeft uw bedrijf te maken met deze problemen dan is SharePoint de oplossing voor uw bedrijf! 
 

Wat is SharePoint?

Met SharePoint biedt OfficeGrip een schaalbaar platform voor het delen en het opslaan van bestanden en andere informatie met medewerkers, en desgewenst ook met leveranciers en klanten. U kunt al uw bestanden binnen één platform opslaan en er zeker van zijn dat iedereen altijd de meest recente versies gebruikt. Door middel van gebruikersgroepen zien medewerkers alleen die bestanden die ze mogen zien.
 
 
 
 
Sharepoint 11

Samenwerken


SharePoint is een platform dat de samenwerking binnen uw organisatie bevordert. Zo is het mogelijk om met SharePoint tegelijkertijd aan dezelfde documenten, presentaties of spreadsheets te werken.
Daarnaast is binnen SharePoint in één oogopslag te zien welke collega online is, en kan er met één druk op de knop direct een chat gestart worden.
 
 
 
 
Sharepoint 2

Altijd en overal


Met SharePoint heeft u de mogelijkheid om op ieder moment, vanaf iedere locatie en vanaf met ieder device de meest recente bestanden van uw organisatie te openen, bewerken en opslaan.
SharePoint is zowel online als offline te gebruiken, waardoor een werkende internetverbinding geen vereiste is.
 
 
 
 
Sharepoint 3

Altijd up-to-date


SharePoint is een platform dat zich mee ontwikkelt met uw organisatie.
Dit betekent dat u met SharePoint nooit meer voor de situatie komt te staan dat u een terugkerende eenmalige investering moet doen voor een versie die up to date is.
Daarnaast is het niet meer nodig om een server op locatie te hebben voor uw data.

 
 
 
 
Sharepoint 4-2

Projecten


SharePoint is uitermate geschikt voor project gebaseerd werken. Binnen SharePoint zet u binnen een handomdraai een nieuw project op.
Met documentbibliotheken, een gedeelde agenda, een contactpersonenlijst, een takenlijst en een projectoverzicht heeft u alle tools in handen om een project succesvol te voltooien met behulp van SharePoint.
SharePoint biedt de mogelijkheid om externe contacten uit te nodigen voor een project, waardoor alle projectenleden binnen dezelfde omgeving, met dezelfde recente informatie aan een project kunnen werken.

 
 

Over ons


OfficeGrip is al 10 jaar dé ICT partner voor het MKB. Wij zijn sinds 2005 partner in managed ICT services. Met vijf vestigingen in Nederland, met een ruim netwerk van ICT professionals waarin elk specialisme op het gebied van ICT is vertegenwoordig, zijn we altijd dichtbij, dus ook bij u in Den Bosch. Wij specialiseren ons in Microsoft hybride cloud technologie waaronder diensten zoals Office 365, SharePoint, Skype voor Bedrijven, Yammer en meer.
 
[et_bloom_inline optin_id=”optin_3″]

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!