Creëer prachtige sites en pagina's met SharePoint in Microsoft 365

Krijg inspiratie door het SharePoint LookBook door te bladeren met verschillende designs.

SharePoint Lookbook

SharePoint design principes

Een SharePoint omgeving wordt altijd ontworpen met de volgende principes in gedachte:

Snel en veilig

SharePoint helpt werknemers om op een snelle en veilige manier met elkaar samen te werken, vanaf elk apparaat.

Dynamisch en levend

SharePoint pagina's zijn dynamisch en passen zich constant aan. Werknemers krijgen daardoor altijd de nieuwste informatie te zien.

Samenwerken

Maak het voor werknemers mogelijk om optimaal samen te werken met elkaar. Gegevens komen in één centrale omgeving te staan en zijn makkelijk toegankelijk.

Flexibel

Creëer flexibele pagina's specifiek voor de behoeftes van uw organisatie. SharePoint is compleet op maat in te richten.

Altijd up-to-date

Maak altijd gebruik van een up-to-date omgeving door de cloud. Werknemers hebben direct toegang tot de laatste gegevens binnen de organisatie.

Creëer prachtige sites en pagina's

Door de flexibiliteit van SharePoint is het mogelijk om prachtige sites en pagina’s te creëren. Een SharePoint omgeving wordt zo op maat gemaakt voor uw organisatie.

Eigen huisstijl

Een SharePoint omgeving wordt compleet in de huisstijl van uw organisatie gemaakt. Op deze manier past het direct bij de organisatie.

Templates

Inspiratie nodig voor een SharePoint omgeving? Met verschillende templates wordt het mogelijk om een passende omgeving te creëren.

Beter communiceren

Deel bedrijfscommunicatie snel en gemakkelijk via een SharePoint nieuws site. Op deze manier is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inspirerende voorbeelden

Het SharePoint LookBook geeft inspirerende voorbeelden hoe een omgeving eruit kan komen te zien. Door de flexibiliteit kunnen verschillende onderdelen worden geïntegreerd.

Navigatie

Maak het mogelijk om snel en gemakkelijk te navigeren en gegevens te vinden. Door kunstmatige intelligentie worden de juiste gegevens snel en gemakkelijk gevonden.

Toegankelijkheid

SharePoint is toegankelijk vanaf verschillende soorten apparaten. Zo is het mogelijk om vanaf mobiele apparaten snel en gemakkelijk toegang te hebben tot documenten.

SharePoint op maat gemaakt

Een SharePoint omgeving moet goed passen bij een organisatie. Daarom besteden wij veel aandacht aan het op maat maken van uw SharePoint omgeving. Ons SharePoint implementatie traject helpt uw organisatie optimaal gebruik te maken van SharePoint.

SharePoint implementatie

SharePoint LookBook

Samenwerken

Creëer één centrale plek om gegevens te delen met verschillende teams. Werknemers krijgen alleen gegevens te zien waartoe zij rechten hebben.

SharePoint Lookbook samenwerken

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een SharePoint omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw SharePoint uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!