SharePoint specialist

Spreek een SharePoint expert

Bij OfficeGrip maken wij SharePoint omgevingen op maat voor organisaties. Neem contact met ons op om een SharePoint specialist te spreken.

SharePoint specialist
SharePoint veilig

Veiligheid

Veiligheid bij onze SharePoint implementatie staat centraal. Wij creëren een veilige omgeving om in samen te werken met elkaar.

SharePoint productief

Productiviteit

Verhoog de productiviteit door een efficiënte inrichting van SharePoint. Samen creëren wij een passende structuur binnen uw omgeving.

Hybride werken

Hybride werken

Werk vanaf elke locatie op een veilige en productieve manier, zonder compromissen te maken.

Hoe werkt ons SharePoint traject?

Ons SharePoint traject bestaat uit 4 hoofdonderdelen. Bij al onze trajecten betrekken wij uw organisatie en ondersteunen wij uw werknemers optimaal. Op deze manier krijgt uw organisatie een succesvolle SharePoint omgeving.

SharePoint Inventarisatie

Inventarisatie

Wij bespreken uw wensen en maken een inventarisatie van de organisatie. Dit doen wij door gesprekken te voeren met verschillende belanghebbende in uw organisatie.

kwaliteit-virtual-agent

Creatie

Op basis van de input van uw organisatie maken wij een SharePoint omgeving. Deze omgeving wordt naar wens ingericht op basis van de inventarisatie fase.

Snelheid-Virual-Agent

Oplevering

De SharePoint omgeving is naar wens ingericht en wordt getest door uw organisatie. Zijn er geen aanpassingen meer nodig, dan gaan we verder met het trainen van gebruikers

SharePoint training

Training

Een gebruikerstraining is enorm belangrijk. Wij maken trainingen op maat, zodat deze optimaal passen bij uw werkzaamheden. Gebruikers kunnen zo snel aan de slag in SharePoint.

SharePoint specialist

Werk samen met een SharePoint specialist

Met Microsoft SharePoint maakt uw organisatie gebruik van een modern intranet. Werknemers hebben op een gemakkelijke manier toegang nodig tot bedrijfsgegevens. Met SharePoint worden alle bedrijfsgegevens op één centrale plek opgeslagen, waardoor werknemers snel en gemakkelijk de juiste gegevens kunnen raadplegen. Dit gebeurt allemaal vanuit de beveiligde Microsoft 365 omgeving.

Onze SharePoint specialisten helpen uw organisatie om succesvol gebruik te maken van SharePoint. Wij implementeren een SharePoint omgeving op maat voor uw organisatie.

Microsoft SharePoint
SharePoint expert

Gecertificeerde experts

SharePoint gecertificeerde experts

Onze SharePoint specialisten bezitten allemaal over de benodigde certificeringen vanuit Microsoft. Dit betekent dat uw organisatie erop kan vertrouwen dat onze SharePoint experts u goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn Microsoft Gold partner en helpen verschillende organisaties met hun SharePoint inrichting.

Deze organisaties gingen u voor

Bij OfficeGrip specialiseren wij ons in het creëren van een moderne werkomgeving. Wij hebben al meer dan 450 partners geholpen met hun ICT-uitdagingen. Dit doen wij door Microsoft 365 effectief in te zetten bij onze partners. Een SharePoint omgeving inrichten vereist specialisme, omdat het optimaal moet aansluiten bij uw organisatie. De onderstaande organisaties hebben gekozen voor OfficeGrip als ICT-leverancier:

Ons speciale implementatie traject

Een SharePoint implementatie voor uw organisatie

Een SharePoint omgeving wordt altijd op maat gemaakt voor organisaties. Elke organisatie werkt op een andere manier en heeft dus een aparte inrichting nodig. Bij OfficeGrip besteden wij veel aandacht aan de SharePoint implementatie.

Microsoft SharePoint
Maak kennis met SharePoint foto

Meer informatie nodig over SharePoint?

Gratis eBook over SharePoint

In ons eBook gaan wij verder in op de functionaliteiten van SharePoint. Zo bespreken wij in ons eBook onder andere:

Waarom kiezen voor OfficeGrip?

Bij OfficeGrip zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de ICT-infrastructuur van onze partners. Dit doen wij door de nieuwste Microsoft 365 technologieën toe te passen. Door onze certificeringen mogen wij ons Microsoft Gold Partner noemen, wat betekent dat wij de juiste expertise bezitten voor het implementeren van SharePoint!

HP-Gold-partner-1

Vrijblijvend advies nodig?

Advies nodig voor een SharePoint omgeving? Bij OfficeGrip helpen wij u graag met uw SharePoint uitdaging. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Heeft u direct een vraag of wilt u een demo plannen? Vul dan ons contactformulier in en onze experts nemen contact met u op!