STRATEGISCH

Advies

Denk na over de toekomst

Wat brengt de toekomst? Een vraag zonder garantie, maar met kansen. Strategisch advies gaat over de toekomst van uw organisatie. Met een strategisch plan krijgt u meer grip op de ontwikkeling van uw organisatie. U haalt de toekomst naar u toe. Het uitgangspunt is om organisatiedoelen te realiseren.

OfficeGrip geeft advies op strategisch niveau over de inzet van ICT-oplossingen in je organisatie. Het middel is innovatieve techniek. De visie voor de lange termijn bepaalt de keuzes op ICT-gebied. Keuzes op bedrijfstrategisch en ICT-strategisch gebied moeten in onderlinge samenhang vastgesteld worden. Waarmee tevens de juiste adoptiestrategie voor de organisatie bepaald wordt. Adoptie is noodzakelijk om de ICT-oplossing ook daadwerkelijk in de organisatie te laten landen.

De eindgebruiker moet de meerwaarde van de oplossing gaan ervaren. Want iedere ICT-oplossing is pas écht een oplossing als deze gebruikt wordt waar deze voor bedoeld is. Nu en in de toekomst.

wij denken met u mee

Is uw automatisering up to date?

Is uw ICT omgeving up-to-date? Bieden uw licenties nog alles wat u nodig heeft en biedt uw ICT-omgeving de optimale performance? Heeft u gedacht aan een calamiteitenplan bij een eventuele (stroom)storing?

OfficeGrip kan snel en effectief alle vitale functies van uw ICT-omgeving voor u controleren zodat u met een gerust hart kunt werken.

Ons doel is het ontzorgen en ondersteunen van uw organisatie waar het uw ICT-systemen betreft.

strategisch-advies-2

ICT CHECK

Wat zijn de beperkingen en mogelijkheden van uw huidige ICT?

Bij OfficeGrip geven wij inzicht in de status van uw ICT omgeving. Een nauwkeurige ICT check wijst uit waar verbeteringen noodzakelijk of mogelijk zijn. Ook beoordelen wij of uw ICT klaar is voor de toekomst.

We geven richtlijnen ter verbetering en denken in het gehele proces met u mee. ICT zit in ons DNA; wij bieden u voor elk ICT vraagstuk een oplossing.

Advies op maat

Hoe kunt u kosten besparen op uw ICT?

OfficeGrip ondersteunt u met het reduceren van overtollige automatiseringkosten. Wij analiseren welke automatiseringsmiddelen uw werkzaamheden ondersteunen.

Naar aanleiding van deze analyse stellen wij reductiemogelijkheden op. Er wordt gekeken hoe de huidige automatiseringsmiddelen aangepast kunnen worden of eventueel vervangen kunnen worden door efficiëntere middelen om een kostenbesparing te realiseren.

cloud-migratie-5

Cloud telefonie

Kunt u goedkoper en efficiënter bellen?

Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale met meer mogelijkheden? Wilt u optimale bereikbaarheid op meerdere vestigingen? Wilt u thuis via uw internetverbinding contact hebben met de centrale op de zaak? OfficeGrip adviseert, levert, installeert en beheert uw volledige telecomoplossing. Veel bedrijven overwegen momenteel om over te stappen op voip, ofwel bellen en bereikbaar zijn via het internet.

De belangrijkste vraag die u moet stellen wanneer u overweegt om over te stappen op internet bellen is: hoe bepaalt u of voip interessant is voor uw onderneming? OfficeGrip geeft u meer zicht op hoeveel telefoonkosten u kunt besparen en krijgt u een idee waar de verbeterpunten binnen uw bedrijf liggen.

Advies over de ICT-mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een succesvolle Microsoft 365 werkplek.

Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: