Odido Glasvezel

Snelheden tot 1 Gbps

Snel en stabiel internet voor zakelijk gebruik

Met het zakelijke glasvezelnetwerk van OdidoĀ heeft u toegang tot een ultrasnelle internetomgeving. OfficeGrip ondersteunt u met de overstap op het glasvezelnetwerk van Odido.

Voordelen van Odido glasvezel

Met het nieuwe glasvezelnetwerk van Odido krijgt u toegang tot de allersnelste internetoplossing voor op de zaak. Het Odido netwerk biedt up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gbps.

Voordelen Tele2 glasvezel
Microsoft Teams werken Cloud

OfficeGrip als Businesspartner

OfficeGrip is Odido partner en specialist op het gebied van ICT-oplossingen. Bij OfficeGrip heeft u Ć©Ć©n centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Het Odido netwerk

Tele2 Glasvezel betrouwbaar

Betrouwbaar en snel internet

Met glasvezel van Odido beschikt u over een van de nieuwste en modernste glasvezelnetwerken voor zakelijk gebruik. Odido heeft een landelijk dekkend glasvezelnetwerk.Ā 

Tele2 Glasvezel zakelijk overstappen

Makkelijk overstappen

Overstappen naar het zakelijke glasvezelnetwerk van Odido wordt compleet door OfficeGrip geregeld. Mocht er nog geen glasvezelnetwerk aanwezig zijn, dan wordt deze aansluiting aangelegd.Ā  Ā 

Tele2 Glasvezel zakelijk 1 Gbps

Snelheden tot 1 Gbps

Met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbps bent u binnen de gehele organisatie verzekerd van snel internet. Met het glasvezelnetwerk van Odido zijn lage internetsnelheden verleden tijd.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: