Optimaliseer uw werkplek:
ontdek de ideale monitorarm, laptopstand en trolley voor uw organisatie

In de dynamische wereld van moderne werkplekken is ergonomie cruciaal voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Daarom presenteren wij onze aanbevolen producten, variërend van monitorarmen tot handige laptopstands en veelzijdige trolleys. Laten we eens een kijkje nemen naar de unieke eigenschappen van elk product in onze selectie.

Of u nu op zoek bent naar een geavanceerde monitorarm, een draagbare laptopstand, of een flexibele trolley, onze aanbevolen selectie van  producten heeft voor elk wat wils. Verbeter uw werkplek, verhoog uw productiviteit en ervaar het comfort van ergonomisch ontworpen accessoires.

Inhoudsopgave

Neomounts-logo

Monitorarmen

NEXT Lite-series

DS60-425 enkel

De enkele DS60 monitorarmen binnen de Lite-series zijn ontworpen met eenvoud en flexibiliteit in gedachten. Verhoog uw productiviteit door uw monitor naar de perfecte kijkhoek te positioneren, beschikbaar in zowel zwart als wit.

DS60-425 dubbel

De dubbele DS60 monitorarmen in de Lite-series bieden de mogelijkheid om twee schermen naadloos naast elkaar te plaatsen. Verbeter uw multitasking-ervaring en optimaliseer uw werkruimte, verkrijgbaar in zwart of wit. 

DS20-425

Compact en functioneel, de DS20 monitorarmen blinken uit in stabiliteit en flexibiliteit. Pas de hoogte en de kijkhoek aan voor een ergonomische werkplek.

NEXT Core-series

DS70-450 enkel

De enkele DS70 monitorarmen binnen de Core-series bieden robuuste ondersteuning voor grotere schermen. Verbeter uw kijkervaring met soepele aanpassingen in hoogte en hoek, verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

DS75-450 dubbel

Met de dubbele DS75 monitorarmen behaalt u maximale flexibiliteit voor uw werkruimte. Ook deze producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

AWL75-450

De AWL-75 muuradapters bieden een extra dimensie met de mogelijkheid om uw scherm naar links of rechts uit te breiden. Een slimme, ruimtebesparende oplossing voor wanneer bureau-installatie niet mogelijk of gewenst is.

NEXT One-series

DS75S-950

Voor dual monitor setup binnen de One Series, biedt de DS75S maximale veelzijdigheid met een eigentijds design.

Laptopstands

NSLS300

De NSLS300 laptopstands tillen uw laptop naar ooghoogte voor een comfortabele kijkervaring. Kies voor stijl met zwart of de neutrale grijze kleur.

NSLS075 - NSLS085

Compact en draagbaar, de NSLS075BLACK en NSLS085GREY zijn perfect voor onderweg. Verhoog uw laptop voor een ergonomische werkpositie, waar u ook bent.

NSLS010 - NSLS200

De NSLS010 en NSLS200 bieden verstelbare hoogtes en hoeken voor ultiem comfort. Of u nu staat of zit, pas uw werkruimte aan uw behoeften aan.

Trolleys

Go-series

FL50-525

De FL50-525 binnen de Go-series trolleys bieden mobiliteit en flexibiliteit. De optimale trolleys voor een eenvoudige, compacte oplossing voor uw werkplek.

Up-series

FL50S-825

De FL50S-825 binnen de Up-series tilt trolleys naar een hoger niveau. Met extra opbergruimte en een modern ontwerp verbetert u uw werkruimte. 

Lift-series

FL55-875

De FL55-875 binnen de Lift Series bieden verstelbaarheid op een hoger niveau. Kies deze types voor een trolley die aanpast aan uw behoeften, staand of zittend.

WL55-875

Voor draadloze gemakken, bieden de WL55-875 types dezelfde veelzijdigheid als de Lift Series, maar dan zonder bekabeling.

Optimaliseer uw werkruimte met de perfecte monitorarm, laptopstand of trolley die past bij uw bedrijfsbehoeften. Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Klik op ons logo om het volledige assortiment te bekijken!

Contactformulier
Vul onderstaand uw gegevens in en we nemen spoedig contact met u op.    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!