Een moderne werkplek
voor accountancy

Een optimale werkplek helpt accountantskantoren om veilig en productief te kunnen werken. Door gebruik te maken van onze moderne werkplek, benut u het volledige potentieel van uw ICT-omgeving.

Veilig werken, ongeacht de locatie

ICT-oplossingen voor accountancy

Klanten worden steeds kritischer en verwachten meer van uw organisatie. In de accountancysector is de ICT-omgeving van cruciaal belang, aangezien klantgegevens veilig opgeslagen dienen te worden. Digitale gegevens moeten op de best mogelijke wijze beschermd worden, zonder nadelige gevolgen voor uw medewerkers. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen voor accountancy dragen wij bij aan een veiligere werkomgeving en een optimale bescherming van gegevens.

Accountancy samenwerken

Centrale dataopslag

Met behulp van onze oplossingen wordt één centrale opslagplaats gecreëerd. Dit vereenvoudigt aanzienlijk het veilig opslaan van digitale gegevens.

Accountancy ICT oplossingen

Veilig gegevens delen

Gegevens dienen op een veilige manier gedeeld te worden. Wij implementeren passende beleidsinstellingen om een optimale bescherming van uw gegevens te waarborgen.

Accountancy ICT

Optimaal samenwerken

Een effectieve samenwerking is van grote waarde. Dankzij onze oplossingen wordt het delen van gegevens met zowel medewerkers als klanten niet alleen veiliger, maar ook eenvoudiger..

Een moderne werkplek

Productief werken op elke locatie

De verwachtingen van uw klanten nemen voortdurend toe. Een moderne werkplek helpt uw medewerkers om veilig en productief te werken, waar ze zich ook bevinden. Digitale gegevens worden opgeslagen in een beveiligde cloudomgeving, waardoor werknemers vanaf elke locatie toegang hebben. Uiteraard wordt dit volledig naar uw wens ingesteld met de juiste beleidsmaatregelen.

Accountancy ICT advies
ICT accountancy Microsoft 365

Microsoft 365

De moderne werkplek

Onze moderne werkplekken worden gecreëerd met behulp van Microsoft 365. Hierdoor kunnen digitale gegevens veilig opgeslagen worden in de Microsoft Cloud. Binnen de accountancybranche is het essentieel dat de juiste beveiligingsmaatregelen worden toegepast. Om die reden voeren wij een op maat gemaakte implementatie uit voor uw Microsoft 365 omgeving, zodat deze perfect aansluit op de organisatie.

Centrale dataopslag

Microsoft 365 als basis voor accountancy

Met Microsoft 365 kunnen gegevens veilig worden opgeslagen in een moderne omgeving. Binnen de accountancybranche wordt er gewerkt met zeer gevoelige informatie, wat de dataopslag van groot belang maakt. Wij verzorgen een veilige inrichting van de dataopslag en helpen uw organisatie efficiënter te werken.

SharePoint accountancy

SharePoint

Uw gegevens worden in SharePoint opgeslagen. Dit vormt de centrale omgeving voor het veilig bewaren van alle digitale documenten.

Microsoft Teams accountancy

Microsoft Teams

Een effectieve samenwerking is van groot belang. Microsoft Teams maakt het mogelijk om digitale gegevens veilig en snel met elkaar te delen.

Office 365 accountancy

Office applicaties

Maak gebruik van de bekende Microsoft Office applicaties binnen uw organisatie. Met de moderne werkplek heeft u direct toegang tot deze programma’s.

Volledige integratie

Integratie met bestaande software

In de accountancysector worden diverse applicaties gebruikt. Bij de implementatie van de moderne werkplek bekijken wij de huidige digitale omgeving en migreren wij zo veel mogelijk naar de cloud. Het migreren van applicaties zoals CaseWare is iets waar we vertrouwd mee zijn. Door deze migratie houden wij de digitale gegevens veilig en optimaal toegankelijk voor uw organisatie.

ICT voor de accountancy

Onze partners

Bij OfficeGrip hebben wij diverse accountantskantoren mogen helpen met hun ICT-uitdagingen. Onze partners vertrouwen op onze expertise om hun ICT-omgeving veilig en productief te houden.

kneppelhout_logo
CapsNobel

Customer Success Story

CapsNobel Accountants & Belastingadviseurs

Door het omarmen van de kracht van digitalisering en cloudtechnologie, heeft CapsNobel hun dienstverlening naar nieuwe hoogten weten te brengen. In dit artikel delen we hun reis naar de Microsoft Cloud en hoe OfficeGrip een belangrijke rol vervulde in het verwezenlijken van hun ambities.

Een succesvolle implementatie

Optimale begeleiding tijdens de transitie

Het implementeren van een nieuwe ICT-omgeving vergt zorgvuldigheid. Naast de technische aspecten is ook de menselijke factor van essentieel belang. Het creëren van een doeltreffende ICT-omgeving voor een accountancybedrijf vraagt om betrokkenheid van de medewerkers om het succesvol in te kunnen richten. Ons Adoptie & Change Management traject omvat interactie met werknemers en zorgt voor optimale begeleiding.

1. Digital Readiness Assessment
Onze aanpak begint met het analyseren van de huidige situatie. Dit doen wij door in gesprek te gaan met het personeel. Hierdoor krijgen wij een helder beeld van de wensen, behoeften, digitale vaardigheden en bereidheid tot verandering van uw organisatie.
2. Persona's en scenario's
Met behulp van de input van uw werknemers creëren wij verschillende persona's en scenario's. Op deze manier kunnen wij precies zien waar de adoptiebehoeften liggen. Op basis van deze input passen wij onze trainingen voor uw organisatie op maat aan.
3. Training op maat
Elk accountantskantoor heeft unieke behoeften. Daarom worden onze trainingen voor elke organisatie volledig op maat gemaakt. Deze trainingen worden specifiek ontworpen om medewerkers optimaal te begeleiden bij de overgang naar de nieuwe ICT-omgeving.
4. Eén-op-één begeleiding
Met ons floorwalk-traject kunnen wij extra ondersteuning bieden aan werknemers. Een gecertificeerde Microsoft-expert komt dan naar uw organisatie en begeleidt medewerkers op de werkvloer. Dit zorgt ervoor dat individuele uitdagingen direct worden aangepakt.

Op maat gemaakte digitale omgeving

Onze aanpak

Bij OfficeGrip zijn wij trots op de gecreëerde digitale omgevingen voor onze partners. We besteden veel aandacht aan de beveiliging van deze omgevingen, terwijl we tegelijkertijd de productiviteit van medewerkers verhogen. In ons eBook kunt u meer informatie vinden over onze moderne werkplek voor accountancy.

Moderne werkplek accountancy eBook
Microsoft 365 accountancy

Accountancy

OfficeGrip als ICT-partner

Wij begrijpen hoe belangrijk een veilige ICT-omgeving is binnen de accountancybranche. Daarom besteden wij enorm veel aandacht aan het beveiligen van alle gegevens in onze moderne werkplekken. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw digitale omgeving veilig te beheren.

Contact

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen?

Indien u behoefte heeft aan een ICT-specialist voor uw accountancykantoor, dan kunt u vertrouwen op OfficeGrip. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. Een van onze experts zal spoedig contact met u opnemen!

FAQ

Veelgestelde vragen

Een moderne werkplek maakt het mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De beveiligingsmaatregelen in Microsoft 365 zorgen ervoor dat gegevens optimaal worden beschermd. In de basis zorgt een moderne werkplek ervoor dat werknemers veiliger en productiever kunnen werken. Voor accountancy is het belangrijk om gegevens veilig op te slaan en met elkaar te delen. De moderne werkplek van OfficeGrip helpt uw organisatie om dit te realiseren, waardoor u uw klanten beter van dienst kunt zijn. Meer over de moderne werkplek kunt u hier vinden.

Wij begrijpen hoe belangrijk de beveiliging van uw data is. Binnen OfficeGrip besteden wij enorm veel aandacht aan het veilig inrichten van uw werkomgeving. Een ICT-omgeving voor accountancy moet volledig beveiligd zijn, omdat er met klantgevoelige gegevens wordt gewerkt. Wij adviseren u persoonlijk welke beveiligingsmaatregelen essentieel zijn voor uw organisatie. Per organisatie kunnen de beveiligingsmethodes verschillen, omdat elke organisatie op een andere manier werkt. Als ICT-leverancier voor accountancykantoren begeleiden wij u in dit proces en “verplichten” wij een aantal beveiligingsmaatregelen. Deze maatregelen vormen naar onze mening de basis voor een veilige moderne werkplek voor uw organisatie.

Wij maken bij elke implementatie een overzicht van de benodigde software. Met Microsoft Endpoint Manager zorgen wij ervoor dat elk apparaat beschikt over de benodigde software. Het up-to-date houden van applicaties kan op afstand gebeuren, waardoor apparaten optimaal worden beschermd. Werknemers kunnen ongestoord verder werken en blijven daarbij beschermd tegen kwetsbaarheden. Applicaties zoals CaseWare implementeren wij vanuit de cloud, waardoor werknemers beschikken over de nieuwste en veiligste versie. Zo blijft uw ICT-omgeving optimaal beveiligd.

De Microsoft 365 omgeving beschikt over veel verschillende applicaties. Een aantal van deze applicaties zijn: SharePoint, Microsoft Teams, Outlook, Excel, PowerPoint en Word. Veel van deze applicaties zijn al bekend terrein voor werknemers, waardoor de ICT-omgeving snel en gemakkelijk in gebruik is.

Met verschillende beveiligingsmogelijkheden kunnen wij ervoor zorgen dat apparaten optimaal beschermd blijven. Apparaten moeten aan bepaalde beleidsinstellingen voldoen, voordat er toegang is tot gegevens. Wordt er niet voldaan aan deze eisen? Dan kan de toegang tot gegevens worden ontzegd. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het geval van een gedetecteerde Ransomware aanval. Een apparaat wordt op zo’n moment in quarantaine gezet, zodat de impact op uw organisatie beperkt blijft. In zulke gevallen nemen wij contact met u op en bespreken wij de vervolgstappen. Wij houden uw ICT-omgeving met verschillende beveiligingssoftware in de gaten, waardoor beveiligingsrisico’s snel worden opgepakt.

De menselijke kant is minstens zo belangrijk als de technische kant. Daarom betrekken wij werknemers binnen het traject en begeleiden wij deze optimaal. Dit doen wij door ons Adoptie & Change Management traject. Een ICT-omgeving voor een accountancykantoor inrichten betekent ook dat werknemers optimaal begeleid worden. Zo zorgen wij ervoor dat werknemers snel aan de slag kunnen binnen de nieuwe digitale omgeving.

Een moderne werkplek doet meer dan alleen het werken op afstand mogelijk maken. Het geeft werknemers de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan en snel te kunnen delen. De beveiliging wordt met een moderne werkplek verbeterd, werknemers worden productiever en de toegang tot data kan worden beheerd. In het geval van extreem gevoelige data moet een manager bijvoorbeeld toestemming geven voordat een document wordt gedeeld. Deze gevoelige data kan door de moderne werkplek automatisch worden gedetecteerd, zelfs als het midden in een document staat. Zo worden datalekken en beveiligingsrisico’s tot een minimum beperkt.

Gratis download

Moderne werkplek voor de accountancy

Moderne werkplek accountancy eBook

Wij sturen het eBook direct naar uw e-mailadres toe!