Een moderne werkplek voor werving & selectie

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de werving- en selectiebranche met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

Binnen de arbeidsmarkt neemt de werving- en selectiebranche een cruciale positie in als de essentiƫle schakel tussen werkzoekenden en werkgevers. Deze positie brengt haar eigen unieke uitdagingen met zich mee, waarbij ICT een centrale rol speelt. Ons schaalbare en altijd toegankelijke platform, dat voortdurend up-to-date wordt gehouden, biedt een perfecte ICT-oplossing die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van deze sector.

Het onderhouden van nauw contact met zowel werknemers als werkgevers is van groot belang binnen de werving- en selectiebranche. Om te zorgen dat dit contact continu mogelijk is, stelt OfficeGrip een platform ter beschikking waarin telefonie, e-mail en fax geĆÆntegreerd zijn via Lync en Exchange. Dit platform is toegankelijk vanaf elk apparaat en elke locatie, waardoor u altijd en overal verbonden blijft.

EĆ©n centrale opslagplek voor al uw gegevens

Binnen de werving- en selectiebranche wordt intensief gewerkt met gevoelige informatie die betrekking heeft op de privacy van individuen. OfficeGrip beschikt over de kennis van de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot privacygevoelige gegevens. Met behulp van SharePoint bieden wij organisaties binnen de werving- en selectiebranche een oplossing die het mogelijk maakt om privacygevoelige informatie op te slaan, te archiveren, te openen en te bewerken in overeenstemming met de geldende wetten en voorschriften.

SharePoint zorgt ervoor dat iedereen direct toegang heeft tot de meest recente gegevens. Het is een veilige omgeving waarin verschillende back-up mogelijkheden zijn, waardoor de data optimaal wordt beschermd.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden de gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business Partner

Effectiviteit

Maak samenwerken makkelijker

Een effectieve samenwerking is een belangrijk onderdeel voor recruiters. Met een moderne werkplek wordt het makkelijker om samen in dezelfde documenten te werken. Iedereen heeft toegang tot de nieuwste gegevens, waardoor dubbele informatie wordt voorkomen.

Complete ondersteuning

Ons Adoption & Change Management traject

Met ons Adoption & Change Management traject ondersteunen wij organisaties gedurende het hele proces. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem zorgt voor verandering binnen de organisatie. Bij OfficeGrip zetten we ons in om medewerkers het maximale uit de nieuwe omgeving te laten halen, wat sterk bijdraagt aan het stimuleren van hun creativiteit.

Samenwerken

Werk samen met klanten

Dankzij de moderne werkplek hebben klanten moeiteloos toegang tot hun projecten. Hierdoor wordt het delen van projecten met klanten een stuk eenvoudiger. Op deze manier krijgen klanten inzicht in de voortgang en kunnen ze direct feedback geven.

Minder complexiteit

Vereenvoudig de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maak je de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiĆ«nt.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

ā€œDe beste ICT-Partner voor het MKB zijnā€ ā€“ daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software- en hardware oplossingen.Ā 

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 hebben organisaties toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collegaā€™s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in Ć©Ć©n omgeving

Microsoft Teams brengt alle interne communicatie samen in Ć©Ć©n systeem, waardoor korte vragen niet langer in de mail terechtkomen. Documenten delen met collega’s wordt vereenvoudigt, dankzij de mogelijkheid om ze rechtstreeks via de chat te versturen. Daarnaast biedt het platform handige vergaderopties voor een gemakkelijke en effectieve samenwerking.

Microsoft Teams Odido
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een gepersonaliseerde opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een opslagruimte waarin werknemers op een eenvoudige manier documenten kunnen opslaan en beveiligen.Ā 

Microsoft Office applicaties

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 is er toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers meestal al bekend. Door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos met elkaar samen. 

Een succesvolle implementatie

Optimale begeleiding tijdens de transitie

Het implementeren van een nieuwe ICT-omgeving vergt zorgvuldigheid. Naast de technische aspecten is ook de menselijke factor van essentieel belang. Het creƫren van een doeltreffende ICT-omgeving voor een accountancybedrijf vraagt om betrokkenheid van de medewerkers om het succesvol in te kunnen richten. Ons Adoptie & Change Management traject omvat interactie met werknemers en zorgt voor optimale begeleiding.

1. Digital Readiness Assessment
Onze aanpak begint met het analyseren van de huidige situatie. Dit doen wij door in gesprek te gaan met het personeel. Hierdoor krijgen wij een helder beeld van de wensen, behoeften, digitale vaardigheden en bereidheid tot verandering van uw organisatie.
2. Persona's en scenario's
Met behulp van de input van uw werknemers creƫren wij verschillende persona's en scenario's. Op deze manier kunnen wij precies zien waar de adoptiebehoeften liggen. Op basis van deze input passen wij onze trainingen voor uw organisatie op maat aan.
3. Training op maat
Elk accountantskantoor heeft unieke behoeften. Daarom worden onze trainingen voor elke organisatie volledig op maat gemaakt. Deze trainingen worden specifiek ontworpen om medewerkers optimaal te begeleiden bij de overgang naar de nieuwe ICT-omgeving.
4. EĆ©n-op-Ć©Ć©n begeleiding
Met ons floorwalk-traject kunnen wij extra ondersteuning bieden aan werknemers. Een gecertificeerde Microsoft-expert komt dan naar uw organisatie en begeleidt medewerkers op de werkvloer. Dit zorgt ervoor dat individuele uitdagingen direct worden aangepakt.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: