De nieuwe Outlook voor Windows

Beheer je dag op jouw manier

Outlook e-mail en agenda zijn nu kosteloos inbegrepen bij Windows. Profiteer van een eersteklas ervaring met intelligente tools om je te helpen je dag op jouw manier te beheren.

De evolutie van Microsoft 365

Productiviteit

Meer productiviteit

Bekijk e-mails, kalenders, contacten en taken op één plek, zodat je meer kunt doen zonder je inbox te verlaten.

Innovatie

Meer innovatie

Gebruik slimmere manieren om je inbox georganiseerd te houden en ingebouwde kunstmatige intelligentie die je helpt sneller en beter te schrijven.

Flexibiliteit

Meer flexibiliteit

Pas je ervaring aan je stijl en stemming aan en maak het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de berichten die je wilt volgen.

Bekijk Outlook voor Windows in actie

Blijf bovenop de dingen en geniet van gemoedsrust met de nieuwe Outlook, nu gratis te gebruiken met Windows.

Koppel je accounts

Krijg toegang tot meerdere inboxen en kalenders in één app. Verzend, ontvang en schakel eenvoudig tussen je verschillende e-mailaccounts, waaronder Outlook.com, Gmail, Yahoo! Mail, iCloud en meer.

koppel-je-accounts

Schrijf effectiever e-mails

Houd je zinnen beknopt en foutloos met de schrijfsuggesties van Outlook, en ontdek meer emoji-opties. Maak je e-mails professioneel met intelligente spelling- en grammaticacontroles.

Verbeter je inbox

Plan e-mails van tevoren in, trek een verzonden e-mail binnen tien seconden terug en krijg herinneringen voor belangrijke vervolgacties. Open OneDrive-bestanden rechtstreeks vanuit je Outlook-inbox en gebruik Word, Excel en PowerPoint-webapps gratis.

verbeter-je-inbox

Maak het van jou

Geef je Outlook een persoonlijke touch die past bij jouw unieke stijl. Kies uit een selectie van meer dan 50 thema’s en lettertypen, pin belangrijke e-mails bovenaan je inbox en pas je weergave aan met ruime, gezellige en compacte opties.

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!