Hoe pas je een SharePoint pagina aan in Microsoft Teams

SharePoint pagina in Microsoft Teams

Microsoft Teams is de centrale hub om samen te werken met mensen en bestanden efficiënt te delen. Het maakt het voor collega’s en externe leveranciers mogelijk om samen te werken in één centrale omgeving, waardoor gegevens gemakkelijker kunnen worden gedeeld. Microsoft heeft het nu mogelijk gemaakt om een SharePoint pagina aan te passen vanuit de Teams-omgeving. Dit kan op het moment dat een bestaande moderne SharePoint pagina wordt toegevoegd aan het Microsoft Teams-kanaal.

Een SharePoint pagina aanpassen in Microsoft Teams

Om een SharePoint pagina te kunnen aanpassen in Microsoft Teams moet je de pagina auteur zijn. Als pagina auteur wordt het mogelijk om content, afbeeldingen of andere zaken toe te voegen aan de SharePoint pagina. Dit is dus alleen mogelijk als je de auteur bent van een SharePoint pagina.

Een SharePoint pagina zal eerst moeten worden toegevoegd aan een Microsoft Teams kanaal. Kies hiervoor het juiste Team waarin de SharePoint pagina terecht moet komen. Vervolgens klik je op het + icoon, waarna het mogelijk wordt om applicaties toe te voegen. Zoek op “SharePoint” en kies de juiste pagina die weergegeven moet worden. Op deze manier wordt een SharePoint pagina toegevoegd aan het Microsoft Teams kanaal.

Op het moment dat een SharePoint pagina is toegevoegd aan de Microsoft Teams omgeving, wordt het voor de auteur mogelijk om aanpassingen te doen. Auteurs kunnen de complete SharePoint pagina aanpassen vanuit de Microsoft Teams omgeving. Dit kan door in de bovenste balk te klikken op het knopje “bewerken” te klikken.

SharePoint pagina aanpassen in Teams

Een pagina bewerken vanuit Teams werkt hetzelfde als normaal

Microsoft Teams maakt voor het bewerken van een SharePoint pagina gebruik van dezelfde editor als SharePoint zelf. Dit maakt het makkelijker voor een SharePoint auteur om direct aanpassingen te kunnen doen aan een pagina. De aanpassingen die worden gemaakt in deze omgeving zijn direct zichtbaar voor iedereen die toegang heeft. Dit maakt het makkelijker om snel korte aanpassingen te maken aan een bestaande SharePoint pagina.

Tot slot

Microsoft Teams begint steeds meer functionaliteiten te integreren van de Microsoft 365 omgeving. Het is niet voor niets dat Microsoft Teams de centrale hub wordt genoemd door Microsoft. Steeds meer onderdelen van de Microsoft 365 omgeving, zoals SharePoint, worden geïntegreerd in Microsoft Teams. Ben je nu benieuwd wat Microsoft Teams allemaal heeft te bieden? Download dan gratis ons eBook over Microsoft Teams:

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Download formulier

Uw naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

SharePoint voor Admins

Download hier gratis onze SharePoint voor admins gids

SharePoint voor admins

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!