Hoe verminder je achtergrond geluiden in Teams-vergaderingen

Wanneer de microfoon is ingeschakeld in een teamvergadering of-gesprek, kunt u achtergrond geluiden rond u doen, van papier, slamming deuren, schorsende honden, enzovoort). Teams biedt drie geluidsniveaus waarmee de deelnemers aan de vergadering kunnen deelnemen.

Opmerking: Deze instelling is op dit moment alleen beschikbaar in de Windows-bureaublad-app teams.

Ruis onderdrukkings niveau instellen

U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen. Wanneer deze instelling is gewijzigd, wordt de instelling overgenomen van uw volgende vergadering of gesprek. Als u wilt dat de geluids onderdrukking van de vergadering die u gebruikt, van invloed is op de vergadering, gebruikt u de tweede procedure.

Vanuit het hoofdvenster van teams

 1. Selecteer uw profielfoto in de rechterbovenhoek van teams en selecteer vervolgens instellingen.
 2. Selecteer apparaten aan de linkerkant en selecteer vervolgens een optie onder ruisonderdrukking.Ruis onderdrukkings optie van het venster teams• Automatisch (standaard)  Met de teams-app wordt het beste niveau van ruisonderdrukking op basis van lokale lawaai bepaald. • Alle achtergrond geluiden die niet met spraak spreken, worden niet meegeslagen.

  Notities:

  • Voor deze optie moet de processor van uw computer de geavanceerde vector uitbreidingen 2 (AVX2) ondersteunen.
  • Deze optie is op dit moment niet beschikbaar als de vergadering of het gesprek wordt opgenomen of als er live-bijschriften zijn ingeschakeld.
  • Als u deze optie inschakelt, gebruikt u meer computerbronnen.
  • Lage niveaus van permanente achtergrond geluiden, zoals een computer ventilator of airconditioning. Gebruik deze instelling voor het afspelen van muziek. • Uitschakelen van ruisonderdrukking is uitgeschakeld. Gebruik deze instelling voor high-fidelity microfoons in een omgeving met lage ruis.

Vanuit een Vergader venster

 1. Selecteer meer opties Meer opties-knop in de besturingselementen voor de vergadering en selecteer vervolgens instellingen voor apparaat.
 2. Selecteer een optie onder ruisonderdrukking. (Zie stap 2 hierboven voor optie beschrijvingen.)Ruis onderdrukkings opties in Apparaatinstellingen

Opmerking: Als op uw apparaat te veel bronnen worden gebruikt tijdens een oproep, kan de instelling van de instelling ongewijzigd zijn.

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Download formulier

Uw naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!