Maak kennis met het nieuwe Microsoft Whiteboard

Effectiever samenwerken

Microsoft introduceert een nieuw design voor Microsoft Whiteboard. Met een Microsoft Whiteboard wordt het makkelijker om samen te werken op een creatieve manier. Vanaf nu is het nieuwe Microsoft Whiteboard beschikbaar voor iedereen met een Microsoft 365 omgeving. Met deze nieuwe innovaties in Microsoft Whiteboard wordt het mogelijk om nog beter samen te werken, ook wanneer je niet samen in één ruimte bent.

Microsoft Whiteboard maakt het makkelijker om in realtime samen te werken

De nieuwe update helpt collega’s om beter samen te werken in realtime. Met de samenwerkingscursors kun je direct zien waar collega’s zich bevinden op het Microsoft Whiteboard. Dit helpt om overzicht te houden wat andere aan het doen zijn op het Whiteboard. De nieuwe laserpointer maakt het makkelijker om de aandacht te krijgen van collega’s en onderwerpen aan te wijzen. Om afleiding te voorkomen kun je gebruik maken van de Follow Along functie, waarmee je gebruikers makkelijker door de ideeën heen kan leiden.

En om een snelle start te maken met het Microsoft Whiteboard zijn er nieuwe templates toegevoegd voor de meest voorkomende gebruikersscenario’s. Al deze functies in combinatie zorgen ervoor dat het samenwerken soepeler verloopt, mensen meer betrokken worden bij het idee en de hybride werkplaats minder barrières heeft.

Microsoft Whiteboard overview

Verhoog de creativiteit met rijke en interactieve content

Samenwerken is waar het allemaal om draait in de nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving. Met het nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving kan iedereen op zijn of haar manier deelnemen. Op deze manier kunnen personen hun stijl aanpassen op basis van hun apparaat type of persoonlijke voorkeur.

Maak connecties tussen onderwerpen, aantekeningen en werk samen tussen verschillende typen content. Voeg snel en gemakkelijk afbeeldingen of documenten in en organiseer ideeën en oplossingen automatisch met de Notitie grid. Door het gebruik van stickers kun je snel, gemakkelijk en op een leuke manier feedback geven op een idee. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving en creëer je een visuele samenwerkingsplek voor jouw team.

Microsoft Whiteboard nieuwe omgeving

Maak gebruik van een nieuwe moderne look en feel in Microsoft Whiteboard

Door de introductie van alle nieuwe functionaliteiten en content is er een nieuwe gebruikersinterface ontwikkeld. Met de nieuwe Fluent Toolbar is er een moderne opfrisbeurt gegeven aan de Microsoft Whiteboard omgeving. De nieuwe Creation Gallery laat op een simpele manier de functies zien die je kunt gebruiken. Deze omgeving is zo gemaakt dat het optimaal werkt op grote schermen en kleine schermen zoals telefoons. In de nieuwe Top Bar kun je zien met wie je allemaal aan het samenwerken bent. Met de nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving word jij als gebruiker dus instaat gesteld om optimaal te kunnen deelnemen aan een Whiteboard sessie.

Microsoft Whiteboard update

Maximaliseer de creativiteit met inkt

De creativiteit op een Whiteboard straalt pas echt bij het gebruiken van digitale inkt. Dit maakt het een stuk makkelijker om ideeën te uiten of om opmerkingen te maken. In de nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving wordt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe digitale inkt mogelijkheden.

Met de nieuwe optie om de muisinkt glad te maken wordt het voor mensen met een touchpad of muis makkelijker om de inkt te gebruiken. Deze nieuwe optie maakt automatisch de getekende inkt gladder en maakt het visueel aantrekkelijker. De nieuwe vormherkenning maakt het makkelijker om snel vormen te tekenen. Deze vormherkenning trekt getekende lijnen direct recht, zodat het er allemaal wat netter uitziet.

Whiteboard vormherkenning Microsoft

Complete integratie met Microsoft 365

Het nieuwe Microsoft Whiteboard is compleet geïntegreerd in de Microsoft 365 omgeving. Dit betekent dat deze omgeving vanaf nu ook beschikbaar is in Microsoft Teams. Het wordt met Microsoft Teams op deze manier makkelijker om samen te werken en effectieve brainstormsessies te hebben. Ben je nu benieuwd welke functionaliteiten er nog meer in Microsoft Teams zitten? Download dan gratis ons eBook waarin wij een aantal functionaliteiten van Microsoft Teams toelichten.

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Download formulier

Uw naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!