Microsoft Clipchamp binnenkort ook voor zakelijk gebruik

Microsoft Clipchamp binnenkort ook voor zakelijk gebruik

Binnenkort wordt er met Microsoft Clipchamp een creatieve aanvulling toegevoegd voor zakelijke Microsoft 365-gebruikers. Dit is een programma voor videocreatie, dat wordt toegevoegd aan het assortiment productiviteitstools. Met krachtige functies in een gebruiksvriendelijke interface maakt Clipchamp het voor iedereen gemakkelijk om professioneel ogende video’s te maken, zonder enige ervaring vooraf.

Tot nu toe was Clipchamp alleen beschikbaar voor mensen die hun persoonlijke Microsoft-accounts gebruikten. Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Microsoft Clipchamp binnenkort beschikbaar zal worden voor Microsoft 365 commerciële klanten. Deze release maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig en efficiënt video’s te kunnen creëren.

Video’s zijn zeer krachtige communicatiemiddelen. Het creëert directe, echte en authentieke verbindingen. Nu meer dan ooit bevinden we ons in een wereld vol video’s. Deze worden gebruikt om te communiceren, te delen, te bekijken en te inspireren. Het maken van video’s kan ontmoedigend aanvoelen, waardoor video’s vaak onderbenut worden als communicatiemiddel op het werk. Een video bewerken kan lijken op een activiteit die exclusief is voor professionele videodeskundigen. Deze apps en software kunnen erg complex, kostbaar en tijdrovend zijn.

Met Clipchamp als onderdeel van Microsoft 365 is het eenvoudig om te weten waar je terecht kunt om zelf video’s te maken en aan de slag te gaan. Hier kunnen video’s gemaakt en gepubliceerd worden met behulp van een intuïtieve interface en handige tools. Net zoals Microsoft Word iedereen de kracht gaf om professioneel ogende documenten te schrijven, en PowerPoint mensen in staat stelde boeiende presentaties te maken, geeft Clipchamp iedereen de mogelijkheid om hoogwaardige video’s te produceren.

Of je nu een proces moet uitleggen aan je teamgenoten, nieuwe medewerkers moet inwerken, een update naar klanten moet sturen, of de nieuwsbrieven van je organisatie naar een hoger niveau wilt tillen, je kunt nu vertrouwen op Clipchamp om een impactvolle boodschap over te brengen via een video. 

De kracht van video is nuttig voor iedereen

Clipchamp wordt ook geïntegreerd in verschillende apps binnen Microsoft 365, zodat je dit programma eenvoudig kunt gebruiken zonder je workflow te verlaten, dankzij de in-browser video-editor. Begin met een nieuwe video op de Clipchamp-startpagina op Microsoft 365, maak een nieuwe Clipchamp-video in OneDrive, of bewerk een bestaande video in je OneDrive.

Clipchamp

Je kunt video’s gemakkelijk maken met een intuïtieve drag-and-drop-interface. De multitrack bewerkingstijdlijn stelt je in staat om duidelijk te zien hoe je video’s, afbeeldingen, tekst en audio binnen de video elkaar overlappen. Ook kan je de timing binnen de video aanpassen met eenvoudige muisklikken. Je kunt bestaande inhoud gemakkelijk bewerken door veilig media te importeren vanuit je OneDrive, of je kunt iets nieuws vastleggen met behulp van de webcam en schermrecorder.

Zeer gebruiksvriendelijk

Bij het zoeken naar een oplossing om video’s op het werk te maken, kan Clipchamp je helpen om aan de slag te gaan. Het maakt deel uit van Microsoft 365 en is dus gemakkelijk toegankelijk om video’s te maken en beheren. Bovendien is het gebouwd met gecentraliseerde beveiliging en controles waar jij en je organisatie op kunnen vertrouwen.

Clipchamp is gebouwd op OneDrive en SharePoint. Het is geïntegreerd met je andere alledaagse Microsoft-productiviteits-apps. De video’s die je exporteert uit Clipchamp kunnen worden gedeeld via Microsoft Stream, ingesloten en afgespeeld in Microsoft Teams, in e-mails met Outlook, en op Microsoft Viva Engage. Hierdoor worden je workflows naadloos gemoderniseerd. Of het nu gaat om het delen van how-to video’s met collega’s rechtstreeks in de cloud vanuit OneDrive, of het laten zien van een productdemonstratie aan klanten met een video in PowerPoint, bespaar tijd en middelen door je werk te verbeteren met behulp van video.

Clipchamp-video

 

Het delen en opslaan van videoprojecten is ook erg eenvoudig wanneer je gebruik maakt van Clipchamp. Je inhoud kan vol vertrouwen gedeeld worden binnen en buiten je organisatie met OneDrive, SharePoint en Microsoft Stream.

 

Clipchamp

Creatieve tools voor professioneel ogende video's

De instrumenten van Clipchamp zijn gemakkelijk te gebruiken, waardoor je meteen je creatie kunt moderniseren. Knip ongewenst beeldmateriaal weg, gebruik directe kloofverwijdering om video’s nauwkeurig samen te voegen, en snijd ongewenste randen weg met de video-cropper. Je kunt zelfs de timing van componenten binnen je video aanpassen om ze sneller of langzamer af te spelen. Clipchamp helpt je om video’s te personaliseren zodat ze geschikt zijn voor jouw vakgebied. Hierdoor kunnen er professionele video’s geproduceerd worden.

 

Het kan een uitdaging zijn om alle tools te ontdekken om geweldige video’s te maken. Clipchamp helpt je om de uitstraling van je video te verbeteren terwijl je je eigen creativiteit verkent. Filters, effecten en tekst-overlay geven je creatie een professionele en gepersonaliseerde uitstraling. Met het groene scherm-filter in Clipchamp kun je je achtergronden aanpassen aan je professionele context en omgeving. Overgangen kunnen eenvoudig worden toegevoegd als finishing touch om je video de hoogwaardige uitstraling te geven die je zoekt.

Clipchamp

Transformeer je video om hem geschikt te maken voor elke behoefte en elk geschikt moment. De afmetingen kunnen ingesteld worden met de video resizer om je video’s geschikt te maken voor elk platform.

Clipchamp

Maak je klaar voor Clipchamp met je werkaccount

Clipchamp wordt binnenkort beschikbaar voor zakelijke klanten, echter is de exacte release datum nog onduidelijk. Zodra de toegang tot Clipchamp met werkaccounts mogelijk is geworden, zullen wij dit zo spoedig mogelijk communiceren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer spannende updates over Microsoft Clipchamp!

De ultieme Microsoft Teams gids

Meer informatie over Microsoft Teams?

Download dan gratis ons eBook met meer informatie

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Download formulier

Uw naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!