Ontdek de vernieuwde versie van Microsoft Stream

Het platform voor interne bedrijfsvideo's.

Microsoft Stream (Classic) heeft een transformatie ondergaan en is vernieuwd als Stream (op SharePoint). De krachten van Stream en SharePoint worden gebundeld en daardoor is het mogelijk om video’s te creëren die direct geïntegreerd zijn in Microsoft 365. In dit artikel bespreken we de nieuwe Stream-ervaring en de gevolgen die dit heeft voor het gebruik van de klassieke versie van Stream.

Stream (op SharePoint) biedt een intelligente zakelijke video-ervaring die naadloos is geïntegreerd in Microsoft 365. Hiermee kan je video’s opnemen, uploaden, ontdekken, delen en beheren, net zoals je dat doet met andere bestanden. Hierdoor zijn video’s gelijkwaardig aan elk ander document en kunnen deze moeiteloos worden geïntegreerd met apps binnen Microsoft 365. Dit betekent dat je altijd dezelfde gebruikerservaring hebt, ongeacht waar je video-inhoud toevoegt of gebruikt.

 

Microsoft-Stream

Stream (op SharePoint) vervangt Stream (Klassiek), die buiten gebruik wordt gesteld. Als je een nieuwe gebruiker van Microsoft 365 bent, kan je het beste Stream (op SharePoint) gebruiken om te voorkomen dat jouw video’s naderhand gemigreerd moeten worden. Als je al wel gebruik maakte van de klassieke variant van Stream, dan is het verstandig om nu te beginnen met het overstappen en migreren naar SharePoint. Zie deze overstaphandleiding voor Stream (op SharePoint) en migratiestrategieën voor ideeën om aan de slag te gaan. We raden alle gebruikers aan om hun video’s tijdig over te zetten naar Stream op SharePoint. Als dit niet wordt gedaan, zal het niet meer mogelijk zijn om toegang te krijgen tot deze content.

Belangrijke data:

Maak kennis met SharePoint foto

Meer informatie over Microsoft SharePoint?

Download dan hier ons gratis eBook.

Download het gratis eBook:

Maak kennis met SharePoint

Maak kennis met SharePoint foto

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Copilot-Teams
  Achtergrond

  De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

  Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

  Lees meer...
  dell-precision-workstation
  Achtergrond

  Dell Precision Workstations

  Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!