Transformeer uw presentaties met Copilot in PowerPoint

In PowerPoint fungeert Copilot voor Microsoft 365 als uw presentatieassistent en zet uw concepten om in indrukwekkende dia’s. Met Copilot kunt u geschreven documenten moeiteloos omzetten in presentatiedecks, compleet met sprekersnotities en referenties. Wanneer u een nieuwe presentatie start, hoeft u alleen maar een schets of een prompt te geven. Vervolgens laat u Copilot het zware werk doen. Naast creatie biedt het ook tools om lange presentaties te stroomlijnen en worden intuïtieve opdrachten gebruikt om lay-outs te verfijnen, tekstopmaak aan te passen en animaties te synchroniseren.

Bekijk een korte video om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die beschikbaar zijn met Copilot in PowerPoint.

Inhoudsopgave

Maak een nieuwe presentatie met Copilot

Copilot in PowerPoint transformeert de manier waarop u uw dia’s maakt. Wanneer u een leeg PowerPoint-document start, staat het klaar om uw ideeën om te zetten in een gestructureerde presentatie, waarbij het creatieproces wordt gestart op basis van uw richtlijnen en een op maat gemaakt verhaal wordt opgenomen om een boeiend verhaal te creëren. Copilot overbrugt met gemak de kloof tussen idee en visuele representatie, waardoor uw kernboodschappen worden versterkt om weerklank te vinden bij uw publiek.

Starten:

Open het Copilot-paneel in PowerPoint en selecteer Een presentatie maken .
Geef in het promptvenster een onderwerp op voor de nieuwe presentatie. Copilot in PowerPoint gebruikt deze informatie om een volledige presentatie voor u op te stellen.

In dit voorbeeld gebruikten we de prompt: “Maak een presentatie over buitenactiviteiten. Voeg secties toe over wandelen, kamperen, watersporten en fietsen.”

Transformeer geschreven documenten in presentaties

Copilot in PowerPoint vereenvoudigt de transformatie van bestaande bestanden, waardoor de conversie van uw documenten naar levendige visuele presentaties moeiteloos wordt gestroomlijnd. Met deze mogelijkheid kunt u een Word-document eenvoudig omzetten in een gestructureerde PowerPoint-presentatie, zodat uw inhoud de visuele weergave krijgt die het verdient. Dit proces stroomlijnt niet alleen uw workflow, maar geeft ook een nieuwe dimensie aan uw geschreven inhoud.

Pas lay-outs aan, herformatteer tekst en tijdanimaties

Copilot in PowerPoint biedt een dynamische manier om uw presentaties te verbeteren. Stel je voor dat je een kaartspel aan het bouwen bent met de titel ‘Welkom bij buitenactiviteiten’, en je wilt een segment over vissen introduceren. Vraag Copilot om “Een dia over vissen toe te voegen” en er wordt onmiddellijk een dia gemaakt die bij uw thema past. Bovendien, als uw presentatie over kampeeravonturen onvolledig aanvoelt, kan een snel verzoek als “voeg een afbeelding van een kampvuur aan het meer toe” deze levendiger maken. De veelzijdigheid van Copilot beperkt zich niet tot het maken van dia’s; het strekt zich uit tot het optimaliseren van lay-outs, het verfijnen van tekst en het perfect timen van animaties. Duik erin met uw eigen aanwijzingen en laat Copilot uw visie omzetten in boeiende dia’s.

Microsoft 365 voor admins

Meer informatie over Microsoft 365?

Download dan gratis ons eBook met meer informatie

Download het gratis eBook:

Microsoft 365 voor admins

Microsoft 365 voor admins

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!