Verbeter de betrokkenheid van werknemers

met Microsoft Teams-applicaties

Werknemersbetrokkenheid is cruciaal voor de groei en het succes van elke organisatie. Organisaties kunnen positieve betrokkenheid bevorderen door effectieve communicatie mogelijk te maken, beloningen en erkenning aan te bieden, en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden met hun werknemers te bespreken. Applicaties op Microsoft Teams spelen een sleutelrol bij het mogelijk maken van werkgevers om beter in contact te komen met hun teamleden.

Werknemerscommunicatie, innovatie en sociale betrokkenheid

Voor elke organisatie zijn efficiënte werknemers essentieel voor het stimuleren van innovatie en het opbouwen van een succesvol merk. Er zijn applicaties beschikbaar, zoals in deze blog wordt gepresenteerd, die organisaties in staat stellen werknemerscommunicatie te verbeteren, ideeën van teamleden te crowdsourcen en samenwerking te bevorderen, terwijl werknemers ook ambassadeurs kunnen worden voor het merk van het bedrijf.

NewCommunicator is een uitzendapp die in de gehele organisatie directe berichtgeving op Teams mogelijk maakt. Het optimaliseert Teams-chat en pushmeldingen om berichten direct naar de individuele chats van werknemers te sturen, zodat belangrijke berichten nooit worden gemist! Met NewCommunicator kunnen organisaties betrokkenheid meten door statistieken zoals leesstatus en klikfrequentie per individuele ontvanger te gebruiken, waardoor organisaties inzicht kunnen krijgen in de interesses van werknemers en interne marketing kunnen verbeteren.

 

NewCommunicator

Sideways 6 voor Microsoft Teams is een oplossing voor ideeënbeheer en heeft tot doel van Teams een thuis te maken voor werknemersideeën, ondernemerschap en innovatie. Het platform stelt werknemers in staat ideeën te delen en samen te werken, terwijl managers de beste opties kunnen beoordelen en selecteren. Organisaties kunnen volledig gebrandmerkte campagnes binnen Teams lanceren, ideeën van werknemers verzamelen met een paar klikken en automatisch communiceren met degenen die de ideeën hebben ingediend. De app centreert ook samenwerking rond deze ingediende ideeën met likes en opmerkingen, waardoor gebruikers oplossingen die in Teams worden gedeeld, kunnen beheren vanaf het begin tot aan de levering.

 

Sideways6

Werknemerserkenning en beloningen

Het geven van erkenning en beloningen aan werknemers is essentieel voor het succes van een bedrijf, omdat het betrokkenheid, productiviteit, prestaties en loyaliteit kan vergroten. Het is belangrijk dat organisaties dit type positieve werkcultuur bevorderen door zowel managers als werknemers aan te moedigen de inspanningen en prestaties van collega’s en teamleden te erkennen. Hier zijn enkele voorbeelden van apps die teams kunnen helpen een gemeenschap van waardering op te bouwen.

TeamsSticker van Communitio is een digitale bedankkaarten-app geïntegreerd met Microsoft Teams. De app verbetert de werk betrokkenheid en bevordert emotionele verbindingen op de werkplek door werknemers in staat te stellen dankbaarheid te uiten aan hun collega’s en samen prestaties te vieren. De digitale cadeaufunctie, “Peer Gift Campaign”, moedigt werknemers aan om na te denken over de bijdragen van hun collega’s aan het team en prestaties periodiek te erkennen. TeamSticker heeft ook een uitzendfunctionaliteit die helpt bij het bevorderen van de bedrijfscultuur en werknemers motiveert om deel te nemen aan gerelateerde evenementen. Het optimaliseert Teams-chat en pushmeldingen om berichten rechtstreeks naar de individuele chats van werknemers te sturen.

 

TeamsSticker by Communitio

Empuls by Giift on Teams stelt werknemers in staat waardering en beloningen naar collega’s en teamleden te sturen via kanaalgesprekken of groepschats. Deze app stelt werknemers in staat punten die ze als beloningen en geschenken hebben ontvangen, in te wisselen uit een catalogus van meer dan 1 miljoen beloningsmogelijkheden. Teams kunnen ook deelnemen aan enquêtes en peilingen om hun feedback met het leiderschap te delen. Deze feedback, samen met de statistieken en analyses van erkenning en betrokkenheidsactiviteiten, kan worden bekeken door teamleiders die een dieper inzicht willen krijgen in hun team.

 

Empuls

Naast het mogelijk maken van werknemers om waardering te tonen voor collega’s en punten in te wisselen, stelt de Vantage Rewards-applicatie van Vantage Circle werknemers in staat een actieve rol te spelen bij het opbouwen van een positieve werkcultuur. Met de app kunnen ze hun bedrijfsfeed en bedrijfsleaderbord bekijken, directe meldingen ontvangen over bedrijfswijde erkenning en betrokkenheid op berichten stimuleren met likes en opmerkingen. Vantage Rewards stelt werknemers ook in staat erkenningnominaties direct binnen Teams goed te keuren.

Vantage Rewards

BHN Rewards is een innovatieve beloningsapplicatie waarmee managers werknemersbeloningen en erkenning rechtstreeks binnen vergaderingen op Teams kunnen geven. Met een paar klikken kunnen gebruikers nu eindeloze mijlpalen en prestaties vieren, van jubilea tot projectlanceringen, allemaal binnen hun dagelijkse digitale vergaderruimte. Deze gebruiksvriendelijke app helpt teams betekenisvolle verbindingen te maken in een digitaal gecentreerde werkomgeving.

 

BHN Rewards

Peer feedback en teamwork

Collega’s spelen een belangrijke rol bij het aanscherpen van individuele vaardigheden met teamwork, en peer feedback is essentieel om een geweldige cultuur van continu leren en verbeteren voor alle individuen in een organisatie te bevorderen.

PerformAI stelt werknemers in staat om direct zinvolle prestatiefeedback te vragen en delen met behulp van generatieve AI. De app waarschuwt werknemers ook met meldingen over eventuele gevraagde en ontvangen feedback, waardoor iedereen op de hoogte blijft van hun eigen prestatievoortgang.

Regelmatig feedback geven en ontvangen kan bijdragen aan beter presterende teams. Met Culture Amp kunnen werknemers effectieve feedback uitwisselen met hun collega’s direct in Teams. Deze opmerkingen worden opgeslagen in de app voor toekomstige referentie, wat vooral handig is bij prestatiebeoordelingen. Culture Amp levert ook meldingen voor enquêtes, vaardigheidsinzichten en doelupdates, zodat werknemers actie kunnen ondernemen op de gegeven feedback.

Culture Amp

Leren, bijscholen en groeien

Bijscholing is belangrijk voor werknemers om gemotiveerd te blijven en geïnvesteerd te zijn in hun dagelijkse werk, omdat het bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deze applicaties op Teams helpen werknemers aanbevolen leermateriaal te ontdekken en op de hoogte te blijven van verplichte trainingen, waardoor ze de tools krijgen die ze nodig hebben om te groeien.

ISV-applicaties zoals LMS365 en Degreed maken gebruik van de catalogus-ervaring binnen Teams om werknemers relevante cursussen te laten ontdekken en leermateriaal binnen de werkstroom te consumeren.

Gebruikers kunnen handig al hun LMS365-leertools gebruiken via de speciale LMS365 app binnen Microsoft Teams. Het gepersonaliseerde trainingsdashboard biedt leerlingen een duidelijk overzicht van hun toegewezen cursussen, waardoor ze trainingssessies kunnen starten en moeiteloos leermateriaal kunnen consumeren binnen het Teams-platform.

 

LMS365

 

Met de Degreed Microsoft Teams App kunnen gebruikers leren en in contact komen met leermateriaal dat relevant is voor hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen, zonder hun werkstroom te onderbreken. Het insluiten van de functionaliteit van Degreed om inhoud binnen een samenwerkingsplatform als Teams te delen en aan te bevelen, bereidt een organisatie voor op een toename van kennisdeling, wat kan leiden tot eenvoudiger en beter leren. De integratie van Teams helpt ook bij het verlichten van de last van bijscholing door herinneringen voor leren van Degreed op te nemen in de Teams-notificatiefeed waar werknemers al op vertrouwen. Het doel van deze app is om meer voltooide leersessies mogelijk te maken en vaardigheidsopbouw te verbeteren. Door de gemakkelijke toegang tot leren binnen Microsoft Teams te combineren met het gepersonaliseerde leren dat mogelijk is gemaakt door de Degreed-startpagina, kan leren nog efficiënter worden.

In de snelle werkomgeving van vandaag is continue vaardigheids- en loopbaanontwikkeling cruciaal. Gloat for Teams maakt dit mogelijk door werknemers in staat te stellen ontwikkelingsmogelijkheden zoals projecten, banen en mentorschappen direct binnen hun werkstroom te ontdekken. Deze naadloze integratie vergemakkelijkt leren en groeien op de werkplek, waarbij Gloat’s geavanceerde neurale netwerken worden ingezet om de vaardigheden van werknemers efficiënt af te stemmen op de behoeften van de organisatie. Door deze app te implementeren, kunnen bedrijven een cultuur van continu leren en vaardigheidsontwikkeling bevorderen, waardoor productiviteit en innovatie toenemen. Deze strategische afstemming van de ontwikkeling van werknemers op dagelijkse workflows kan organisaties helpen zich snel aan te passen aan veranderende zakelijke omgevingen.

 

Gloat app

 

Een andere app voor Microsoft Teams die bedrijven kan helpen een positieve groeicultuur te bevorderen, is de Tigerhall app. Deze app is ontworpen om bedrijven beter te laten werken als een versneller voor organisatieverandering. Het platform biedt inhoud van toonaangevende experts in de branche en biedt een enkele ruimte voor organisaties om interne communicatie te stroomlijnen, interne kennis te centraliseren en real-time samenwerking te ervaren. Organisaties kunnen samengestelde leerpaden creëren om hun doelen te bereiken en bedrijfsbrede verandering te stimuleren op de snelheid van de behoefte.

 

Tigerhall

Lees meer over het betrekken van werknemers met apps in Microsoft Teams

Vind meer Teams-apps die kunnen helpen de moraal, loyaliteit en productiviteit te verhogen op Microsoft AppSource.

Bekijk deze bronnen voor meer informatie over Teams-apps en ondersteuning van Microsoft:

 

De ultieme Microsoft Teams gids

Meer informatie over Microsoft Teams?

Download dan gratis ons eBook voor meer informatie.

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Download formulier

Uw naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!