Nieuwe manieren van werken binnen Microsoft Project

Nieuwe manieren van werken binnen Microsoft Project: 

Projectteams moeten goed kunnen samenwerken om samen succesvol waarde te creëren. Zowel projectmanagers als andere deelnemers van het team willen op een manier werken die voor hun het beste werkt. Dit in combinatie met genoeg transparantie binnen het team zodat er genoeg overzicht blijft.

Hoe kan uw bedrijf ervoor zorgen dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het team om hun project uit te voeren, zonder dat je hierbij het gecentraliseerde overzicht kwijt raakt? Met Microsoft Project kunnen project managers en teams kiezen welke werkwijze het beste aansluit op hun huidige project. Door de integratie met Microsoft Planner kan je als je met Microsoft Project werkt een connectie maken met je planning en je projectwerkzaamheden.

Met ‘agile’ binnen Microsoft Project, heeft u verschillende mogelijkheden om bij te houden wat er allemaal binnen uw Project client gebeurd. Met Project kunt u uw proces ook monitoren volgens de Scrum of Kanban methodologie. Met de eerder genoemde integratie (tussen de Project client en de Planner), kunnen project managers controle houden over de huidige projectstructuur en kunnen zij precies zien wat de laatst verrichte activiteiten zijn.

Door deze mogelijkheden worden projecten minder complex waardoor ze vaak beter te begrijpen zijn. Dit leidt vervolgens weer tot een beter uitvoering.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!